217
Kristen Stewart pokušava da se osveti Robu za preljubu?

Kristen Stewart pokušava da se osveti Robu za preljubu?

217
SHARE

Kristen Stewart navodno se osvećuje Robertu Pattinsonu za izlet s glumicom Sarah Roemer. Naime, nedavno su Rob i Sarah uhvaćeni u noćnom druženju, a Kristen je na to poludela i odlučila da zavede Marcusa Fostera.

“Robertu se ne sviđa kako su Kris i Marcus bliski, već ju je zamolio da prestane da se druži s njim, ali ona je to odbila”, ispričao je prijatelj para. Marcus i Robert inače su dobri prijatelji, ali Robu se ne sviđa što Marcus njegovu devojku naziva svojom muzom i što ona s Marcusom u poslednje vreme provodi puno vremena. Zajednički prijatelji Kristen i Roberta smatraju da ona sve to čini da bi svog dečka učinila ljubomornim.

5 KOMENTARA

  1. jaoooo, gluposti :O
    jedan dan prica kako bi dao zivot za nju, a sledeci ovo…pa stv kenjaju, nista ne verujem xD bas bi ga pravila ljubomornim k’o da joj to treba…on je vec dokazao kolko mu se ona svidja :)

  2. isti slucaj kao i sa zakom i vanessom reklama medju njima nema ljubavi samo reklama za film koji je da samo kazem tako patetican i ljigav da je to STRASNOOOO naci odvratnoooo fuuuuuuuuuuuj i oni ce raskinuti kad se zavrsi turneja za BD2 100 posto

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.