Start Stars Hot News! Kristen Stewart pokušala da obnovi romansu sa Rupertom Sandersom nakon njegovog razvoda?

Kristen Stewart pokušala da obnovi romansu sa Rupertom Sandersom nakon njegovog razvoda?

SHARE

kristen stewart

Kristen Stewart izazvala je pravu medijsku oluju kada je otkriveno da je imala aferu sa rediteljem Rupertom Sandersom prošlog leta, ali ako je verovati novim informacijama, njihova romansa nije se tada završila.

Naime, HollywoodLife piše da je slavna glumica pokušala ponovo da se približi Rupertu nakon što se on razveo od Liberty Ross. Njih dvoje našli su se ranije ove godine na Kristeninu inicijativu kako bi porazgovarali, ali je britanski reditelj nakon toga odlučio da prekine svaki kontakt sa glumicom. Mediji su i ranije pisali o tome da su Kristen i Rupert nastavili da se viđaju, kada je glumica u aprilu viđena u automobilu sa nepoznatim muškarcem koji je podsećao na njega, ali se kasnije ispostavilo da je to bio samo radnik na parkingu.
Rupert i Liberty odlučili su da se razvedu u januaru nakon deset godina braka, pošto je manekenka shvatila da svom mužu ne može da oprosti neverstvo. Kristenina veza sa Robertom Pattinsonom doživela je sličnu sudbinu, pošto je ovaj par raskinuo u maju. Prema rečima izvora, Liberty je nedavno kontaktirala Kristen jer joj se glumica nije izvinula zbog afere sa njenim suprugom koja se desila pre više od godinu dana.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR