324
Kristen Stewart pobegla kod mame kako bi izbegla susret sa Robertom Pattinsonom

Kristen Stewart pobegla kod mame kako bi izbegla susret sa Robertom Pattinsonom

324
SHARE

kristen

Kristen Stewart navodno je provela prošli vikend u kući njene mame Jules u Malibuu, kako bi izbegla da negde naleti na svog bivšeg dečka Roberta Pattinsona, koji i dalje iseljava svoje stvari iz njene kuće.

Izgleda da bivši zaljubljeni par više ne mogu da budu u istom društvu, pošto je 23-godišnja glumica navodno provela nekoliko dana u maminoj kući, zajedno sa još nekoliko drugarica. Kristen i njeno društvo viđeni su na ručku u obližnjem restoranu prošlog vikenda, kako bi Rob mogao nesmetano da iseli svoje stvari. “Kristen je bila u maminoj kući u Malibuu prošlog vikenda sa par drugarica, kako bi Rob mogao da svrati do kuće i da pokupi svoje stvari. Njih dvoje se nisu videli otkad se Rob odselio”, kaže izvor za HollywoodLife i dodao: “On i dalje mnogo nedostaje Kristen, i ona mu želi da bude srećan bez obzira na sve.”

Izvor: Life Content

11 KOMENTARA

  1. Kristen stvarno lici na vampiricu na ovoj slici…..dobro je sto je otisla kod mame da ne bi bilo nekih prepirki

  2. Msm nisam je nikada voljela.. a sad imam jos jedan razlog za to!!!
    Pravite zrtvu od nje.. a ona je kriva za sve…. Ona mi se nikada nije svidjala.. Njen staljing je katastrofalan… a ona ja msm da nezz sta je osmjeh… Jer na ovoj slici ko da se *_* da ne kazem… :P

  3. ja sam cula da su se pre para dana drzali za ruku,a zaostale maloumne:probajte vi non-stop da se smejete kada izadjete u setnju ili tako nesto.A i uostalom nju nije briga sta vi mislite.Ona je jedna od najplacenijih glumica,dok se vi kupate blatu.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.