149
Kristen Stewart ohrabruje Roberta Pattinsona da započne muzičku karijeru

Kristen Stewart ohrabruje Roberta Pattinsona da započne muzičku karijeru

149
SHARE

Poznato je da Robert Pattinson gaji veliku ljubav prema muzici, a sada mu njegova devojka Kristen Stewart pomaže da i ostvari svoje želje na ovom polju. Naime, izvori tvrde da ga ona ohrabruje da započne muzičku karijeru.

Nakon Robovog povratka iz Australije, slavni par je nerazdvojan, a čini se da K-Stew zna tačno kako da usreći svog dečka, pošto mu pruža podršku u njegovim muzičkim aspiracijama. “Kristen je ona koja gura Roba da započne muzičku karijeru. Ona zna koliko je Rob srećan kada piše i svira muziku. Ona ga podržava da ostvari svoje snove, i govori mu da treba da rizikuje kako bi malo pokrenuo stvari na tom polju, bilo da se odluči za izvođenje ili pisanje muzike”, rekao je izvor blizak paru. Pa, nadamo se da ćemo uskoro da čujemo Robove prve pesme!

Autor: Life Content

10 KOMENTARA

  1. Rob bi mozda uspeo  kao muzicar ,ali smo se ipak navikli na romanticnog Roba iz sumraka i ostalih delova(da ne nabrajam swe)…nadam se da nece nestati…=)=(

  2. Ne mogu ga zamislit’ kao pjevača ;) Inače nisam fan Sumraka (nisam ga ni pogledala, ako ćemo biti iskreni) ali meni ipak djeluje više kao glumac, nego pjevač. Ali ako to on želi, onda OK. Neka je sa srećom :) 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.