527
Kristen Stewart obožava glumu jer sebe smatra strašno dosadnom

Kristen Stewart obožava glumu jer sebe smatra strašno dosadnom

527
SHARE

Iako se čini da joj je jako teško izmamiti osmeh na crvenom tepihu, Kristen ističe da uživa u snimanju filmova, jer obožava da bude neka druga osoba.

null

U intervjuu za Elle, zvezda “Sumrak sage” ističe da joj karijera oduzima sve vreme. “Obožavam sve u vezi glume. Obožavam filmove, volim ono što rade. To mi daje snagu kao ništa drugo u životu”, otkriva 21-godišnja devojka.

null

Brineta kaže da je gluma toliko privlači jer sebe smatra prilično dosadnom osobom, pa joj tumačenje nekog lika dozvoljava da “hoda u tuđim cipelama”. “Stvarno sam dosadna: stvari o kojima želite da čitate meni se nisu desile”, objasnila je. “Ali, to je razlog zbog kojeg čitate knjige i gledati filmove. Ovaj posao je lud,i, drugačiji korak napred u odnosu na samo gledanje filmova. Stvarno šetam u tuđim cipelama, dobijam priliku da to proživim. Ja to i želim jer sam uverena kako svaki put mogu nešto da naučim.”

Iako ima milione obožavaoca, Kristen smatra da se ljudi ne ugledaju na nju, već na njene likove. “Osećam da uzor nije obavezno neko koga želite da imitirate, već neko kome se divite. Gledam likove koje nekad igram i pomislim ‘Želela bih da budem takva’.”

13 KOMENTARA

  1. Problem kod nje je što je dosadna i u bukvalno svim ulogama jer je potpuno ista svugdje i ima identičan izraz lica.

  2. Ona nema veze s glumom,kolko su je strucnjaci pljuvali zbog te glume…A i ne kapiram po cemu je gotivna ,nisam je nikad videla s drugim izrazom lica.

  3. Twilight je pristojan,OK film…Ali ona je najdosadniji lik u tom filmu…I nema pojma da glumi,samo se prenemaze,to moze svako…
    Makar je konacno priznala da je dosadna,tako je uvek i izgledala…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.