242
Kristen Stewart: Ne želim biti kao Angelina Jolie

Kristen Stewart: Ne želim biti kao Angelina Jolie

242
SHARE

Glumica Kristen Stewart pre dve nedelje se hvalila time da se vidi kao novu Angelinu Jolie, a sad se naglo predomislila. Zvezda sage o vampirima, koja bi umesto Angeline trebala glumiti u nastavku akcijskog filma “Wanted”, poručila je: “Ne želim biti kao Angelina Jolie!”.

“Nije da Angelina Jolie nije najtalentovanija, najlepša, najuspešnija, sjajna osoba kojoj se treba diviti i koja čini puno dobrih stvari za svet, ali ne želim biti filmska zvezda poput nje. Ne smatram da je išta poželjno u tome da je netko slavan. Jasno mi je da će svi znati ko si i kako izgledaš, ali čemu tolika opsednutost?”, komentarisala je 20-godišnja Kristen.

28 KOMENTARA

  1. A sto ti svakoga redom prozivas?Meni je ok,nije mi nista ni ruzno ni bolesno.Ne znam sto je toliko mrzis.Ako se tebi ne svidja zao mi je,ali ne dijele svi tvoje misljenje.I ne prozivaj me vise.

  2. sorry kristen,you know i adore you,ali ti NE MOŽEŠ biti kao angelina!!!!!angelina je 100000000 puta ljepša i zgodnija od nje…..a svi koji mrze angelinu su ljubomorni!!!sorry but that’s true

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.