Start Stars Hot News! Kristen Stewart ne želi vezu sa Zacom Efronom: On je previše uglađen...

Kristen Stewart ne želi vezu sa Zacom Efronom: On je previše uglađen za moj ukus!

SHARE

** STRICT WEB EMBARGO UNTIL 10AM PST JULY 30TH ** *EXCLUSIVE* Kristen Stewart mends her broken heart with a new Dog **MUST CALL FOR PRICING**

Uprkos glasinama da Kristen Stewart svog bivšeg dečka Roberta Pattinsona želi da zameni kolegom Zacom Efronom, izvori kažu da su ti navodi neistiniti, te da glumica nije zainteresovana za vezu sa Zacom.

Otkako je raskinula sa Robom, Kristen su mediji povezivali sa brojnim momcima, ali izgleda da slavna glumica još nije spremna da se upusti u novu vezu. Tako su se nedavno pojavile glasine da se Kristen nada da će se između nje i Zaca stvoriti ljubav. “Kristenina veza sa Robom je bila tako napeta. Sada je spremna da se malo zabavi i želi da izlazi sa potpuno drugačijim tipom muškarca”, preneo je magazin Star, u kojem se navodi da Zac, koji nije imao ozbiljnu vezu od raskida sa Vanessom Hudgens, traži upravo devojku poput Kristen.

wenn20294809

Oni koji su nakon ovih vesti već pomislili kako bi Zac i Kristen bili sjajan par, moraćemo da razočaramo. Nove informacije ukazuju da je zvezda “High School Musicla” daleko od onoga što Kristen želi. “Kao i svaka druga devojka, Kristen misli da je zac Efron zgodan, ali nije zainteresovana za njega. On je previše uglađen za njen ukus. Njoj se dopadaju mršaviji muškarci u ‘hipster’ stilu. Od ove veze nema ništa”, tvrdi izvor za HollywoodLife.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR