Start Stars Hot News! Kristen Stewart na premijeri stalno popravljala haljinicu kako joj ne bi ispale...

Kristen Stewart na premijeri stalno popravljala haljinicu kako joj ne bi ispale grudi

SHARE

Za njujoršku premijeru filma “The Runaways”, glumica Kristen Stewart, zvezda “Sumraka”, obukla je Puccijevu zlatno-srebrnu mini haljinu koju je stalno morala popravljati da na crvenom tepihu ne bi fotografima pokazala gole grudi.

U filmu “The Runaways” se Kristen, koja glumi Joan Jett, ljubila s Dakotom Fanning, koja je igrala Cherie Currie, a u “Sumraku” s Robertom Pattinsonom pa su je novinari na premijeri upitali ko se od njih dvoje bolje ljubi. “Cherie”, rekla je kroz smijeh Kristen.

U biografskom filmu o pevačici Cherie Currie, 16-godišnjoj Dakoti je pripala uloga rock zvezde koja je u mladosti imala lezbijskih iskustava. Dakota je rekla kako sa snimanjem lezbijske scene nije imala nikakvih problema. “Zaista sam uživala proučavajući materijale za film te ih kasnije glumiti, jer je to nešto što se zaista dogodilo. To nije samo izmišljena priča o 15-godišnjoj devojci koja je naglo podivljala. To je istinita priča u kojoj se dobra devojčica pretvara u zločestu rock’n’roll princezu”, izjavila je 16-godišnja Dakota nakon snimanja.

Image Hosting by imagefra.me

OSTAVI KOMENTAR