259
Kristen Stewart moli Roberta Pattinsona da joj oprosti, obećava da će se...

Kristen Stewart moli Roberta Pattinsona da joj oprosti, obećava da će se skrasiti s njim

259
SHARE

Mediji već povezuju Roberta Pattinsona sa drugim devojkama, a Kristen Stewart uplašena je da će ga zauvek izgubiti, pa je spremna na sve, samo da Rob ponovo bude njen.

null

Rob i Kristen navodno su razgovarali telefonom prošle nedelje, a časopis LOOK! prenosi: “Kristen je govorila ponovo i ponovo da da će uraditi sve kako bi pridobila Robovo poverenje. Obećala je i da će manje raditi kako bi ga pratila po svetu, da će biti otvorenija prema njemu i da zaista želi da se skrasi sa njim.” Da li je sad kasno za to? Izgleda da i Rob još uvek nije siguran šta da radi!

28 KOMENTARA

  1. KAda je tek pocelo to o prevari, Kristen mi se gadila… A sada mi se Rob gadi! Vidi se da se kaje, a on uziva da je povredjuje! I sad kao trazi nekog supermodela…. I on je sada jadan, a ne ona? Molim vas! Iako je ne zasluzuje, treba da joj oprosti, i da ponovo budu zajedno!

  2. Damon’s Girl, Rob bi ispao najveca budala ako bi joj oprostio! Prevarila ga je, ponizila! I treba da nastavi sa zivotom, zasluzuje da bude srecan!!! Vi ocigledno ne znate sta je ponos. Ona ne zasluzuje ni sekund njegove paznje. Imala je sve, a htela je vise. Ja sam isto volela Kristen, sada ne mogu da je gledam koliko mi se gadi1 Robert♥♥♥

  3. A Kristen se kaje sto se sve saznalo, a ne zato sto je pogresila. Da se kajala zbog svoje greske, ne bi to ponovila ponovo.

  4. Nadam se da ce se oni pomiriti!!!Stvarno su moj omiljeni holivudski par…
    moraju sa se pomire!!!!
    MORAJUUU :(((((((((((

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.