155
Kristen Stewart misli da joj se fanovi smeju iza leđa

Kristen Stewart misli da joj se fanovi smeju iza leđa

155
SHARE

null

Glumica u novom intervjuu priznaje da joj je jako neprijatno kad je fanovi spaze na ulici i samo bulje u nju, a da ne kažu ništa.

“Sve je u vašem stavu, sve je u vašoj perspektivi ali nekad moram da nastavim dalje, ubeđujući sebe da mi se ne smeju”, rekla je. “Oni se smeju a prirodno, vi gledate unaokolo i sve je kao da ste ponovo u školi ili tako nešto. Ljudi gledaju prema meni i nešto im je čudno, a ja ne znam šta. To je smešno. U fazonu sam, svi mi se smeju. Zaista, svi se smeju. Osećam se kao da sam u trećem osnovne”, nastavlja Kristen. “Drago mi je što sam počela karijeru sa 9 ili 10 godina. Bilo je dobro početi rano jer još niste toliko svesni sebe.” Glumica je inače potvrdila i da će snimati romantičnu komediju “Focus”, u kojoj će joj partner biti Ben Affleck.

FOTO: FAME

6 KOMENTARA

  1. Ona nije toliko lepa i zgodna ali ima nesto u sebi sto je cini nekako posebnom.. Nije u tome fazonu da se svima uvlaci.. Nije umisljena sasvim normalna devojka.

  2. Fanovi se nikada nece smejati svojim idolima… NIKADA… oni su tu da podrze svoje zvezde i da ih vole kakvi god oni bili… niko nije savrsen,pa ni poznate licnosti…

  3. Verovatno se jako lose oseca zbog toga sto misle o njoj…Netreba da se brine zbog toga jer onda to i nisu pravi fanovii…Ona je predivna psoba…iii sasvim je podrzavam…Toliko slavnih osoba ima koje nezasluzuju da budu ono sto jesu bas zbog svog ponasanja…ona je zasluzila sve najbolje… :D <3

  4. ne znam sto svi kristen toliko nevole i zasto se sve najruznije pise o sumraku a sve dobro o vampirskim dnevnicima menije sumrak kul film.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.