140
Kristen Stewart iznervirana pitanjem o raskidu

Kristen Stewart iznervirana pitanjem o raskidu

140
SHARE

Kristen Stewart izgledala je srećno i zadovoljno na premijeri poslednjeg u nizu filmova iz “Sumrak sage” ali joj je osmeh nestao sa lica nakon “nezgodnog” pitanja.

null

Priče oko njenog varanja Robert Pattinsona nekako su se stišale, ali Kristen i dalje ne voli da čuje ni uopštena pitanja koja se tiču raskida. Ona je izvukla pitanje iz jedne posude, a ono je glasilo: “Taylor Swift piše mnogo pesama o raskidima? Da li je momak uvek kriv za raskid?”, pa je glumica odlučila da ne odgovori na njega već je samo rekla “Ma dajte.”

null

Nakon toga, sledeće pitanje koje je izvukla odnosilo se na to koji ju je raskid više potresao, Ellie Goulding i Skrillexa ili Justina Biebera i Selene Gomez. Nakon toga, Kristen je poludela pa je upitala novinare: “Šta? Šta to radite?” Ona je već ranije izjavila da će nastaviti po starom, pa o svom odnosu sa Robertom Pattinsonom neće govoriti u javnosti. “Pustiću ljude da zamišljaju naš život kako god hoće. Ostavite ih da nagađaju, uvek kažem.”

FOTO: FAME

4 KOMENTARA

  1. Haha, sad joj je kasno da se nervira xD trebala je ranije da razmislja o tome, pre nego sto je prevarila decka. Sada se ne bi nervirala oko toga, posto ne bi ni raskinuli. A to da ih puste da zive svoj zivot – pa sta oni misle?! Takav im je posao!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.