317
Kristen Stewart i Taylor Lautner bili evakuisani zbog cunamija

Kristen Stewart i Taylor Lautner bili evakuisani zbog cunamija

317
SHARE

Kristen Stewart i Taylor Lautner evakuisani su sa seta novog nastavka “Twilighta” zbog upozorenja o opasnosti od cunamija širom pacifičke obale.

Par je snimao na području Vankuvera kada su im vlasti savetovale da napuste region nakon što je Japan pogodio jak potres. Veruje se kako glumci nisu bili u opasnosti, no ipak su se iz sigurnosnih razloga sklonili iz tog područja.

Mnogi poznati oglasili su se na svojim društvenim mrežama kako bi izrazili zabrinutost i saučešće onima koji su nastradali u potresu ili izgubili voljene. “Uništilo me to što sam čula o potresu i cunamiju. Moje misli su s tamošnjim stanovništvom, molim se za njih”, napisala je Lea Michele. “Očajne scene iz Japana na TV-u. Ne sećam se kada sam video takvu katastrofu uživo. Molimo svi za njih”, napisao je Piers Morgan na svom Twitteru.

66 KOMENTARA

  1. Znam da ga ne wolis citala sam to mng puta xaxax . . . . eee pa eto msm nemam to prawo da nekoga ubijam sto nekog ne woli. . . inace ja se ne swadjam, samo jednom owde kada su o uzorima poceli pricali i kada je mj prozwaka, msm na kraju ce uporediti gagu i ma. . . :eek: . . . jbg tebe kod jb-a nerwira glas a??

  2. A pa lepo je to. . . xaxaxax. . . . pa ok. . . . nego jbt kako neko ko slusa gagu kaze da je mj bzwz. . . .a gagi je mj ikona. . . :roll:

  3. I ja ne mogu da razumem kako neko moze da slusa gagu ja licno mislim da je njena muzika krajnje nekvalitetna i kako je ubedjena da radi nesto “originalno” a ustavri radi sasvim obrnutu je ne bi je slusala ni pare da mi dadu

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.