534
Kristen Stewart i Robert Pattinson: Ponovo zajedno na filmu?

Kristen Stewart i Robert Pattinson: Ponovo zajedno na filmu?

534
SHARE

Od kada je završena “Twilight Saga” Kristen Stewart i Robert Pattianson nisu glumili zajedno. Ipak, to bi moglo da se promeni, ukoliko se glumici ispuni želja da se vrati na velike ekrane u filmu u kojem će glumiti uz svog dečka.

Naime, mediji tvrde da se Kristen nada da će ona i Rob ponovo glumiti zajedno u filmu, i da je to razlog zašto je odbila ulogu u ostvarenju “Focus”, iako bi joj to bila prilika da sarađuje sa zvezdama poput Bena Afleka i Willa Smitha. “Prvobitno, Kristen je bila veoma uzbuđena zbog ovog projekta, ali sada samo želi da ima sve mogućnosti otvorene i želi da se fokusira na svoju vezu sa Robom. Snimanje ovog filma bi bilo u konfliktu sa provođenjem vremena sa Robom, i ona ne želi da rizikuje. Kada je rekla da je Rob njen prioritet, onda je to i mislila. Njen posao iz snova trenutno bio bi da radi na novom filmu sa njim. Onda bi mogli da budu zajedno stalno”, rekao je izvor za HollywoodLife.

Autor: Life Content

3 KOMENTARA

  1. +6 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1andjelaThEwAnTeD....PERKA 4EVER....P I J...T I N......NATHAN I LOVE YA SOOOO MUCH...TI SI NAJLEPSI DECKO NA SVETU..........EMA-KRALJICA

    da,slazem se//////bas ce biti slatki…<3333333333

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.