258
Kristen Stewart i Robert Pattinson imali svađu još za vreme Teen Choice...

Kristen Stewart i Robert Pattinson imali svađu još za vreme Teen Choice Awardsa

258
SHARE

Teen Choice Awards trebao je da bude veliki trijumf za “Sumrak sagu”, ali će ovu noć većina upamtiti ipak zbog svađe dvoje glavnih glumaca.

Stewart je navodno preklinjala fotografa koji ju je slikao sa Sandersom da ne objavi te fotke, jer je želela da čitavu aferu zataška. Rob i Kristen su imali dugu i intenzivnu raspravu u bekstejdžu. On je izgledao očajno, slomljenog srca i poniženo. Ona ga je molila”, prenosi jedan izvor za New York Post.

null

Ako je Rob zaista već na dodeli Teen Choice nagrada znao da ga je Kristen prevarila, neverovatno je kako se i pored toga ponašao kao profesionalac i smešio se za kamere. Ipak, svi pamtimo i kako je svoju nagradu uručio fanovima, možda upravo jer je bio jako razočaran u svoju partnerku.

32 KOMENTARA

  1. To sto je uradila stvarno nije u redu ali brt da kazete da je zbog toga KU**A,to stvarno niste u pravu!!! Svi mi ponekad gresimo,pa tako i ona, sta sad… :P A i mislim da svako zasluzuje drugu sansu…. ;)

  2. A evo su nam se javile lokalne raspandrkace da je vridjaju i govore o njenom zivotu,da je kurva,da ga ne zasluzuje,bla,bla,bla..Ona je meni uvijek bila antipaticna,ali ko sam ja da sudim o njenom zivotu?Dosta je parova u kojima je bilo prevara,lazi a ipak su zajedno ostali na kraju jer se vole!Niko ne zna pravi razlog za ovu prevaru,ona je rekla da je bio u pitanju trenutak slabosti i iskreno se (i to javno) izvinila robu!Nije uhvacena u krevet sa tim rediteljem nego samo u zagrljaju,a mozda je on nju ucjenjivao,bio navalentan,pijan itd,ili jednostavno se posvadjala sa Robom i nije znala sta da radi – i prevarila ga !Sta god da je razlog,vi ne mozete (i nemate pravo) da govorite o njenom zivotu,dok je trajao twilight ona vam je bila ,Wau,prelijepa,najbolja,simpaticna itd a sad kad je ovakva situacija,ona je kurva,kucka,glupaca,koza,krava itd ! Jadni ste,bavite se svojim zivotom,pustite ih da ovo na miru rijese!

  3. Stvarno ne razumem zasto ga je prevarila !? Nisam neki fan ni Roberta ni Kristen ali mislim da bi trebao da joj pruyi drugu sansu…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.