335
Kristen Stewart: Gluma mi je ceo život, u svemu ostalom sam grozna!

Kristen Stewart: Gluma mi je ceo život, u svemu ostalom sam grozna!

335
SHARE

Kristen Stewart uhvati depresija svaki put kada pomisli da bi jednom u životu morala da prestane da glumi. Zvezda filmske sage o vampirima “Sumrak” priznaje da je posao koji trenutno radi jedini koji joj ide od ruke. Sa tim se ne bi složili mnogi kritičari koji su kritikovali baš njene glumačke veštine uprkos tome što je zahvaljujući nastavcima “Sumraka” postala prava megazvezda.

“Da prestanem da glumim, postala bih vrlo frustrirana. Imala bih jako puno nepotrošene energije, a i ne znam raditi ništa drugo. Loša sam s rukama, ne znam ništa da napravim”, Kristen je svesna svojih slabih strana. Dodaje kako je njoj gluma izrazito važna. “Kroz glumu doživljavam i samu sebe, a i ljude oko sebe. Mogu puno da naučim o ljudima uživljavanjem u likove i njihove odnose sa drugima. Time ću se nastaviti baviti”, rekla je glumica.

48 KOMENTARA

  1. OK,TO JE TVOJE MIŠLJENJE-PO MENI JE KRISTEN PROSEČNA I ODVRATNA A MILEY JE PRELEPA I EKSTRA JER I PRELEPO PEVA,GLUMI I U KOMEDIJAMA I DRAMAMA

  2. da je miley prosečna ne bi bila toliko popularna i ne bi snimala tolike filmove….I NE BI DOBIJALA PONUDE…

  3. Ti, Vlada, Izgleda da si nešto pomiješala.Miley je propala jadnica.
    A Miley ne dobija nikakve uloge, glumila je u samo 2 filma. I u seriji za trogodišnjake, Hannah Montana. Mislim da to i nije baš puno uloga. Svi je smatraju malom djevojčicom, a ona glumi neku divljakušu, ali taj joj stajling ne odgovara…Mislim da je ona prerasla sebe samu, pa ne zna više šta će od sebe, pa fura neki divlji stil. A vi da imate imalo mozga, ne bi upoređivali Kristen i Miley, jer njih dvije nemaju veze jedna s drugom, osim što Miley u javnosti pokazuje koja je seljanka i vrijeđa Twilight i Kristen.NMP!

  4. Ja mrzim Miley i slazem se da nije dobijala nikakve uloge osim onu glupu seriju Hannah Montana jer grozno glumi ali i Kirsten nije neka glumica mozda je samo malo bolja od Miley.Ali je grozna u glumi isto

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.