Start Stars Hot News! Kristen Stewart fanovi idu na živce: Nađite sebi je**ni život i prestanite...

Kristen Stewart fanovi idu na živce: Nađite sebi je**ni život i prestanite me fotografisati!

SHARE

Zvezda sage o vampirima Kristen Stewart u poslednje vreme sve češće pokazuje koliko ima slabe živce. Ovog puta njenu privatnost nisu narušili paparazzi, na koje se nedavno okomila, nego fanovi kojima je 20-godišnja glumica poručila nimalo damski: “Nađite sebi je**ni život i prestanite me fotografisati!”.

Kristen je, čini se, zaboravila da su fanovi ti koji glumce uzdižu u zvezde, a s ovakvim stavom ima sve predispozicije da od jedne od omiljenih postane fanovima jedna od najomraženijih glumica. Američki tabloidi već su savetovali mladoj glumici da se profesionalno počne baviti pritužbama – jer jedino što radi je to da se uvek zbog nečeg žali.

Poslednji Kristenin ispad se dogodio u jednoj poslastičarnici, tokom intervjua za jedan časopis. Prišao joj je jedan od fanova kako bi je pozdravio. To je glumici bio povod za to da se požali koliko joj fanovi zapravo idu na živce.

“On je bio ok, jer mi nije tražio da se fotografišemo zajedno. To je dobro, jer fanovi objavljuju moje fotografije na Twitteru pa paparazzi znaju kuda se krećem i proganjaju me. Twitter mi sj**e svaki dan, jer ljudi napišu `Sedim pokraj Kristen Stewart` i onda se pojave paparazzi. Vidim ljude kako tipkaju po mobilnim telefonima i fotografišu me njima i poželim ih gađati nečim. Skidajte se s j***nih mobilnih i nađite sebi je***i život! To me toliko razljuti. Trgujete nečijim životom. Svi to mogu. Kupite kameru i već ste paparazzo, otvorite profil na Twitteru i već ste informator. To je toliko iritantno”, navela je Kristen te još jednom ponovila da se mrzi fotografisati s fanovima.

OSTAVI KOMENTAR