137
Kristen Stewart “bombarduje” Roberta Pattinsona pozivima

Kristen Stewart “bombarduje” Roberta Pattinsona pozivima

137
SHARE

Iako je ove godine poklon za Dan zaljubljenih izostao, Kristen Stewart nije se naljutila na Roberta Pattinsona. Izvori tvrde da glumca neprestano zove svog dečka, koji se nalazi na snimanju u Australiji.

Kristen se navodno nada da će uspeti da stabilizuje njihovu poljuljanu vezu, koja je u krizi od kada je otkriveno da je glumica prevarila Pattinsona sa režiserom Rupertom Sandersom. Sa druge strane, Robert je prezauzet obavezama na setu da bi odgovori o Kristen an sve pozive i poruke, ali i svojim pokušajima da stupi u kontakt sa Liberty Ross, Rupertovom bivšom suprugom, jer želi da porazgovara sa njom o svemu onome što se dešavalo sa njihovim partnerima. “Smešno je to što je Robert uvek mislio da je Liberty prelepa, od kada ju je prvi put video u jednom magazinu kada je bio tinejdžer. Dogovorili su se da se sastanu u martu, kada oboje budu u Londonu”, izjavio je izvor za magazin The Sun.

Izvor: Life Content

4 KOMENTARA

  1. lepo ja rekoh da su izvori ko krave na livadi ;) pasu,pasu i nikako da im je dosta….isto tako i sa izvorima ;)
    jako mi je zao sto su kris i rob pod tolikom pratnjom medija i ne mogu da rese svoje probleme…da nije toga sve bi bilo OK ! zelim im srecu …..
    Rob,Kris <3333333333333333333 ♥♥♥

  2. Verujem da ce se sve srediti i doci na svoje mesto… Vidi se da Kris pokusava da sve uradi kako bih  bilo kao pre nije ni njoj lako.. Navijam za njih!!!!                                   Rob <3 <3 <3 <3

  3. Verujem da ce se sve srediti i doci na svoje mesto… Vidi se da Kris pokusava da sve uradi kako bih  bilo kao pre nije ni njoj lako.. Navijam za njih!!!!                                

  4. Vama se svidjaju Bella i Edwrad. AL Kristeni Robert su skroz druge osobe. Bi li vi oprostili prevaru da vas prevari pred citavim svijetom ? BITCHIIIIIIIIIIIIIII

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.