368
Kristen Stewart: Bilo je teško ljubiti Taylora Lautnera

Kristen Stewart: Bilo je teško ljubiti Taylora Lautnera

368
SHARE

Glumica Kristen Stewart se požalila kako joj je teško padalo ljubljenje s kolegom Taylorom Lautnerom tokom snimanja filma “Twilight Saga: Eclipse” te kako joj je upravo ta scena bila jedan od najvećih izazova u filmu. “Bila sam nervozna kao sam đavo”, prepričala je 20-godišnja Kristen svoj doživljaj ljubljenja sa lepuškastim Taylorom.

Premijera spomenutog filma održana je u Rimu, a zbog Kristen i Taylora su fanovi stajali u nepreglednim kolonama. Nije ih čak razočaralo ni to što se na premijeri nije pojavila i treća zvezda sage o vampirima, Robert Pattinson, koji je sa Stewart navodno i dalje u vezi. Pattinson trenutno sa Reese Witherspoon radi na novom filmskom projektu “Water For Elephants”.

Image Hosting by imagefra.me

46 KOMENTARA

  1. Ja bih jedva cekala da ga poljubim….ova nema veze sa ziivotom…sve devojke((kao i JA normalno))u na taylorovoj strani…ax da sam na kristeninom mestu…..on je presladak,ma bre najsladji,najlepsi,najzgodniji,najsexy,naj,naj,naj….sve NAJ…..MNOGO JE SLADAk…..Soba mi je puna njegovih postera……TAYLOR LAUTNER FOREVER!!!!!!! I LOVE HIM VERY,VERY MUCH!!!!!!!!!!HE WILL BE SEXY FOREVER!!!!!!!!!kakav robert TAYLOR!!!…ja sam njegov najveci FAN…Fan 1#…….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.