113
Kristen provela Dan zaljubljenih sa mamom i bratom

Kristen provela Dan zaljubljenih sa mamom i bratom

113
SHARE

Kristen Stewart ovaj Dan zaljubljenih nije provela sa svojim dečkom Robertom Pattinsonom, ali je imak bila sa voljenim osoabama – mamom i bratom.

Iako je planirala da otputuje u Australiju, gde Rob radi na novom filmu, glumica je ipak odlučila da ostane u SAD, jer nije želela da privlači pažnju medija. Otkad je Rob otišao u Australiju prošlog meseca, par se nije video, što je podstaklo glasine da više nisu zajedno. Umesto sa svojim dragim, Kristen je provela 14. februar sa porodicom: “Kristen je provela dan sa mamom i mlađim bratom Taylorom”, otkrio je izvor za Hollywood Life, i dodaje da Rob čak nije ni poslao poklon svojoj devojci. Ipak, glumica se nije mnogo potresla zbog toga jer je uživala u društvu porodice. “U poslednje vreme dosta vremena provodi sa mamom, čije društvo joj prija i koja joj pruža podršku, kao i njen brat,” kaže izvor.

Izvor: Life Content

5 KOMENTARA

  1. Iskreno, želim im sreću ali mislim da je njihovoj vezi došao kraj.Jednostavno se vidi da oni nisu zaljubljeni kao i pre.Nakon prevere Kristen mislim da su sve iskrice među njima nestale, iako Rob kaže da je prevazišao to i da to nije neka pretnja njihovoj vezi., :/

  2. Pa to je bas lepo sto je sa porodicom provela ovaj praznik!!!! Mozda je daleko od roba ali on je blizu njenom srcu ;) ;) ;) Naravno ja to ne mogu da znam,ali mislim da se vole i njihov je to zivot. Ali meni su slatki zajedno,obozavam ih oboje :)
    Sad kako bude bice :P
    Rob,Kris <33333333333333333 ♥ ♥ ♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.