274
Kristen ne bi ostavila Roba ni kada bi je varao?

Kristen ne bi ostavila Roba ni kada bi je varao?

274
SHARE

Od kada je Robert Pattinson prošlog meseca otputovao u Australiju, mediji ne prestaju da pišu o tome da je njegovoj vezi sa Kristen Stewart definitivno došao kraj. Ipak, izvori bliski glumici kažu da te glasine nisu ni blizu istine, kao i da Kristen nikada ne bi ostavila Roba jer su njih dvoje “srodne duše.”

“Čak i kada bi je Rob prevario, ona ne bi želela da raskinu”, tvrdi izvor i dodaje: “Ona zna da je ono što je njemu uradila bila pogrešno i ne želi da ga osuđuje za ono što jeste ili nije uradio. Rob je njen najbolji prijatelj, a ona smatra da je on i njena srodna duša. Ne želi da raskine sa njim tako lako. Ona želi da ova veza traje još dugo.” Ipak, glumica teško podnosi to što je odvojena od svog dragog, a kako bi skrenula misli, trudi se da što više vremena družeći se sa porodicom i brinući o njenim i Robertovim kućnim ljubimcima. “Kristen provodi mnogo vremena sa psima, što joj pomaže da se oseća bliže Robu, pošto su oni kao njihova deca, kaoi sa njenim mlađim bratom i mamom”, tvrdi izvor. Pored toga, Kristen koristi ovo vreme da nauči da kuva, u čemu joj pomaže mama, pošto to za nju predstavlja pravo uživanje, a i način da provede kvalitetno vreme sa mamom, piše Hollywood Life.

Izvor: Life Content

19 KOMENTARA

  1. +4 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1I just love DJ Malik,Justin Timberlake,Flo Rida,Chris Brown,Rihanna and Rita Ora ^-^ (EMINA,DOCA,ANNA i NENAD Forever)

    Meni su oni slatki zajedno,voljela bih da potraju,ali to je njihov zivot neka rade sta hoce. *_* ^^ :P

  2. Vec sam jednom rekla da je Kristem jedna predivna osoba i sada je to i dokazala. Svaka cast a posle ovaga sumnjam da ga je uopse i prevarila… 

  3. Pa, samo zato sto ona vara ne znaci da vara svako. Mislim, sve pet, oni lijep par i sve to, ali ona se ponasa kao da je propustila jedan njegov telefonski poziv pa se on naljutio. Normalno je da mu je potrebno vrijeme da zacijeli ranu i shvati sta zeli. Bez potrebe stvara Robu pritisak.

  4. Joj sto vi pravite cunami od jedne prevare.. Sve je to normalno samo sto mi svi volimo da osudjujemo a i da ne znamoo prave razloge.

  5. Da, jeste normalno, ali ceo svet zna za to i on joj se kao najveca budala vraca. Tako da ne, ne pravimo cunami od jedne prevare( dobro, mozda pravimo). A Kristen mi je ok, drugacija je od ostali, zbog toga mi je mnogo kul.

  6. Volela bih da opstanu zajedno jel su jako lep par :D                                                           Rob <3 <3 <3 <3 <3 :*

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.