483
Kris Jenner već razmišlja kome da proda slike Kiminog trudničkog stomaka

Kris Jenner već razmišlja kome da proda slike Kiminog trudničkog stomaka

483
SHARE

null

Kim i Kayne tek su najavili da će postati roditelji, a Kimina mama Kris već smišlja kako da od toga zaradi što veći novac.

Kako prenosi New York Daily News, Kris će fotke trudničkog stomaka Kim prodati mediju koji ponudi najviše novca. “Verovatno će se prodati za 300.000 dolara i to samo sa Kim, jer Kanye na svakoj fotki izgleda mizerno”, otkriva jedan izvor.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

15 KOMENTARA

  1. Njena majka je luda zena! Pa ona je meni tolika gadura da je to strasno! Njene cerke su duse za nju! Nek se tera kretenusa jedna! Ufff, ovo pisem sa toliko mrznje!!!! Ne podnosim Kris! Ne znam zasto….Jednostavno me nervira. :/

  2. Najveca greska je sto svi  mrzimo kim i doslovno  njene sestre,a one su samo ono sto je njihova majka napravila od njih.Nego nadajmo se da to isto nece napraviti i od kendall i kylie..iskompleksirana,pohlepna babetina

  3. OH MONEY WHORE, neznam zasto joj se sve vrti oko novca, leave Kim and Kanye alone … A i Kim i Kanye su izjavili ovo: Kanye West (35) i Kim donijeli su odluku da njihovo dijete neće biti dio Kiminog reality showa u kojem sudjeluje cijela njezina obitelj. Taj važan dio svog života žele zadržati za sebe i što dalje od javnosti. Iako će dijete držati podalje od kamera, detalje svoje trudnoće Kim neće skrivati jer smatra da je trudnoća ‘prekrasna i preslatka’. Trudna je 12 tjedana. 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.