589
Kris Jenner: Kim Kardashian je opsednuta Amandom Bynes

Kris Jenner: Kim Kardashian je opsednuta Amandom Bynes

589
SHARE

kim kris

Kris Jenner, koja je nedavno lansirala svoj novi talk-show, iskoristila je tu priliku da otkrije da je njena kćerka Kim Kardashian opsednuta problematičnom zvezdom Amandom Bynes i problemima sa kojima se ona trenutno suočava.

Kris je u razgovoru sa Ryanom Seacrestom izjavila da Kim redovno prati sve novosti iz Amandinog života i da se nada da će joj uskoro biti bolje.
“Kim obožava Amandu, opsednuta je njom i iskreno želi da ozdravi. To je nešto što mene kao majku veoma rastužuje, ali srećna sam što sada dobija pomoć koja joj je potrebna”, rekla je Kris i dodala:
“uvek sam govorila da ne znam šta se dešava iza scene, ja nisam tamo i neću biti jedna od onih što odmah osuđuju niti ću biti negativna. Drago mi je što će, šta god da se dešava, ovo sada biti novi početak za nju.

amanda bynes

Ryan se složio sa njom i uporedio Amandu sa Britney Sperars, te dodao da je veoma važno koga imaš oko sebe. “Britney je sada sjajno, bolje nego ikada.”
Kris je rekla i da njene kćerke Kim, Kourtney, Khloe, Kylie i Kendall neće završiti kao Amanda jer jedne drugima pružaju podršku.

Izvor: Life Content

7 KOMENTARA

  1. +5 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Logmica/Perka,Ana1,Ana2,Sofy,Soxy,Nevena,Buba,Tea,,Lola,Sandy,Anja,Andjela,Tay Swift,Jus Bieber,1D and Linkin Park

    e kimi draga bas si nasla koga da volis,
    iskreno zelim da se amanda oporavi ali s onim pozarom je preterala

  2. Amandi nema pomoci.To je sigurno.
    Kimberli treba da se posveti svom detetu a ne da se brine za jednu ludacu.
    Uverena sam da ce Kendall zavrsiti jos gore.Lepa je ali mnogo je razmazena.Upravo sam gledala “Keeping Up with the Kardashians”, i tada je Kendall imala 11 godina.Bila je nasminkana kao da ima 30 (takodje je to konstantovao i njen otac Brus) jela je u restoranu kao da ima 11 i ponasala se totalno drugacije.Tako da Kris treba da pocne da se brine za Kendall.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.