Start Stars Hot News! Kris Humphries tuži porodicu Kardashian za 10 miliona dolara?

Kris Humphries tuži porodicu Kardashian za 10 miliona dolara?

SHARE

Da je tanka granica između ljubavi i mržnje svedoče najnovija pisanja američkih tabloida o razvodu rijaliti zvezde Kim Kardashian i košarkaša Krisa Humphriesa.

Kris navodno planira da tuži Kim i njenu porodicu i to za 10 miliona američkih dolara. Par je u braku proveo svega 72 dana, a Kris je sudskim putem navodno odlučio da “ubere svoj deo kolača” od zarade porodice Kardashian. Uveren je kako bi trebali da mu “plate za njegov doprinos njihovom rijaliti šou”. Naime, čak je i venčanje Kim i Krisa bilo deo rijalitija.

Takođe, sudskim se putem Kris navodno trudi da se zaštiti od blaćenja u novim epizodama rijalitija, jer se boji da bi mu se Kim na taj način mogla osvetiti nakon razvoda, a brine ga navodno i snimak na kojoj zafrkava Kiminog najboljeg prijatelja Jonathana Chebana oko njegove seksualnosti. Jonathan nije gay, ali mu je Kris navodno prebacio da jeste i uputio mu nekoliko homofobnih komentara. Kris se brani navodeći kako mu je porodica Kardashian sve namestila i tvrdi da su sve njegove scene u rijalitiju bile napisane u scenariju.

OSTAVI KOMENTAR