120
Kris Humphries pokušava da iznudi sedam miliona dolara od Kim Kardashian

Kris Humphries pokušava da iznudi sedam miliona dolara od Kim Kardashian

120
SHARE

Kažu da je ćutanje zlato a u slučaju brakorazvodne parnice Kim Kardashian i Krisa Humphriesa ona vredi sedam miliona dolara. Upravo tu je svotu, kako prenose američki mediji, košarkaš tražio od starlete kako ne bi progovorio o svim prljavim privatnim detaljima.

null

Ali, Kim su navodno njeni advokati savetovali da ne prihvati Krisov ultimatum, jer zajednička imovina stečena tokom 72 dana braka “nije ni blizu iznosu od sedam miliona dolara”. Hoće li Kim prihvatiti savet advokata ili će isplatiti bivšem traženi iznos kako bi ga se konačno rešila i kako se njihov razvod ne bi pretvorio u još jedan rijaliti, tek ćemo videti.

10 KOMENTARA

  1. Mnogo smara taj nebitni Kris. Kim je uspela u zivotu. Da, nije talentovana za pevanje, igranje i ostalo ali je prelepa i to je iskoristila. Svi koji gledaju njen rijaliti vide da je prirodna i skromna devojka, a da je Kris deriste koje se dure zbog gluposti. KIM KRALJICE!

  2. Zaista imam mnogoooo toga protiv Kim, ali ni za Krisa ne mogu reci nista bolje… Da ima MALO dostojanstva ne bi ni trazio te pare… Stvarno ne mogu da shvatim kako su se razveli kad ocito imaju mnogo toga zajednicko… Npr. ljubav prema novcu i zelja za popularnoscu -.-

  3. MA KIM JE SVA ODVRATNA JA SAM GLEDALA REALITI.STVARNO JE ODVRATNA.ALI KRIS JE NORMALAN I ZABAVAN DECKO.IAKO NE TREBA DA JOJ UZIMA PARE

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.