437
Kris Humphries odbio nagodbu Kim Kardashian od 10 miliona dolara

Kris Humphries odbio nagodbu Kim Kardashian od 10 miliona dolara

437
SHARE

Pre nekoliko dana pojavila se glasina da su Kim Kardashian i Kris Humphries blizu dogovora od razvodu svog braka, čime bi okončali višemesečnu borbu, ali insajderi sada tvrde da je košarkaš odbio ponudu starlete od 10 miliona dolara da pristane na sporazumni razvod, i želi da slučaj završi na sudu. 

Prema pisanju portala RadarOnline, Kim je dala suprugu rok od 72 dana, ali izgleda da Krisu novac nije važan. Naime, on želi da brak bude poništen na sudu i da dobije odštetu jer je prevaren. “Kris je odmah odbio ponudu jer mu novac nikada nije bio važan. On želi da brak bude poništen jer bi na taj način mogao ponovo da se venča u crkvi, čiste savesti, ako se pojavi neko poseban u njegovom životu. Kris je veoma religiozan i jedini način na koji bi to mogao da uradi jeste u slučaju da brak sa Kim bude poništen”, rekao je izvor blizak NBA zvezdi i da isto kao i Kim želi da okonča taj brak i da nastavi sa svojim životom, ali da neće odustati dok starleta ne prizna da je taj brak bio prevara.

IZVOR: Life Content

79 KOMENTARA

  1. U jbt-e propustila sam ovaj cirkus preko komentara,kako mi je krivo :'( Zovite i mene sledeci put.
    @Emira i @As long you love me….  vas dve ste najjace :D

  2. ”ZNACI KAD NEKO OD 10 UJUTRU DO 12 UVECE KOMENTARISE BEZ PRESTANKA ON VLADA JBT NISAM ZNALA MORAM MALO VISE DA SE INFORMISEM ” prepostavljam da se to misli na mene hahahah i ja nikako ne vladam sajtom ,to radi bravo ja samo komentarisem!!!!! as long as you love me…dobro je da si malo odlucila da me branis ;) svadja je bila zestoka @Nicole bravo slazem se da emira i as long as you love me su bile dosta jake :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.