Start Stars Hot News! Kris Humphries ne želi razvod od Kim Kardashian, već poništenje braka

Kris Humphries ne želi razvod od Kim Kardashian, već poništenje braka

SHARE

Kris Humphries je preko svog portparola potvrdio da je i sam preduzeo pravne korake nakon što je njegova supruga Kim Kardashian predala zahtev za razvod braka. Košarkaš želi da izbegne celu proceduru vezanu za razvod i traži poništenje braka koji je do podnošenja zahteva za razvodom trajao samo 72 dana.

Američki tabloidi ranije su javili kako je Kris odbio da potpiše papire za razvod. U predbračnom ugovoru koji je par potpisao piše kako će Kim zadržati sav novac koji zaradi tokom braka, a Kris može tražiti samo 150 hiljada dolara.

Kako pišu američki mediji, još nije jasno ko je koga nasamario u tom braku i ko je bio “mučitelj”. Navodno je Kris bio ogorčen kad je gledao Kimin rijaliti šou zbog načina na koji ga je starleta predstavila javnosti. S druge strane, jedan navodni zajednički prijatelj para kaže kako se Kris grozno ponašao prema svojoj ženi. “Stalno ju je ponižavao pred ljudima. Govorio joj je da je glupa, bilo je stvarno odvratno. Jednom joj je rekao kako nema nikakvog talenta i da njena slava sigurno neće trajati”, ispričao je izvor.

OSTAVI KOMENTAR