169
Kreativna blokada: Lady Gaga nema ideje za nove pesme

Kreativna blokada: Lady Gaga nema ideje za nove pesme

169
SHARE

Nakon operacije kuka, Lady Gaga mora da se odmara kako bi se oporavila, ali je istovremeno i pod pritiskom izdavačke kuće koja želi da što pre objavi nove pesme. 

Pevačica hita “Born This Way” prema pisanju medija ima kreativnu blokadu i nikako ne može da nađe inspiraciju za novu muziku. Gaga je bila primorana da otkaže ostatak svoje turneje prošlog meseca zbog povrede kuka, nakon kojeg je morala da se podvrgne hitnoj operacija. 27-godišnja pevačica trenutno se odmara u Njujorku, ali joj je veoma teško da upotpuni slobodno vreme kojeg ima na pretek. “Uporno govori prijateljima da ima užasnu kreativnu blokadu i da trenutno ne može da pravi novu muziku. Istovremeno je pod pritiskom izdavačke kuće koja želi da zaradi novac što pre, a nedostaje joj podrška njenog dečka Taylora Kinneya, koji živi u Čikagu. Sve joj je to poremetilo samopouzdanje i oseća se užasno”, otkrio je izvor za National Enquirer i dodao da Gaga pije mnogo lekova protiv bolova. I pored brojnih problema, slavna pevačica izgledala je raspoloženo ranije ove nedelje kada je viđena u Njujorku u svojim novim invalidskim kolicima ukrašenim 24-karatnim zlatom, koja su napravljena specijalno za nju.

Autor: Life Content

8 KOMENTARA

  1. Jadna,bas mi je zao. :'( Ali to je samo sad. Kad ozdravi doci ce joj inspiracija i napravice BUM sa ARTPOP-om. Znam to. Jednom kraljica uvek kraljica. Genije poput nje ne nestaje tek tako.

  2. Ne volim je nešto, ali svako u nekom trenutku ima kreativnu blokadu, samo treba da nadje novu inspiraciju, koja se uglavnom sama pojavi posle nekog vremena :)

  3. @HarryAnamaria ne seri ti bi vjeovatno bila bolja kada bi operisala kuk i kljokala se tabletama protiv bolova… ona je kraljica bila i ostaće za mn… 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.