Start Stars Hot News! Kralj prijateljstva? Cara Delevingne i Rita Ora “na distanci”?

Kralj prijateljstva? Cara Delevingne i Rita Ora “na distanci”?

SHARE

cara rita

Rita Ora i Cara Delevingne bile su nerazdvojne tokom prethodnih nekoliko meseci, a pevačica je manekenku čak nazvala “svojom ženicom”, ali izgleda da je njihovo prijateljstvo u krizi pošto izvori tvrde da su njih dve sada na distanci.

Čini se da su devojke počele da se udaljavaju prošlog meseca na DKNY modnom događaju, kada se Cara pridružila Riti na bini dok je ona nastupala. Tada je zgrabila mikrofon i izazovno plesala, što se izgleda nije dopalo pevačici.
“Postoji dosta bola na obe sreane, ali Riti najviše smeta to što je naporno radila da bi izgradila svoju muzičku karijeru i strpljivo stvarala svoj imidž u javnosti godinama, a sve je to ugroženo pošto je ispala smešna posle tog nastupa”, tvrdi izvor za The Mirror i dodao: “Savetovali su joj da se malo udalji od manekenke.”
Njih dve pojavile su se na Glastonbury festivalu pre dve nedelje i iako su bile na samo nekoliko metara jedna od druge, svaka se provodila odvojeno. Cara se nije pojavila ni na Ritinom nastupu na Wireless festivalu prošlog vikenda, a umesto toga otišla je na odmor sa Rihannom i njenom prijateljicom Melissom Forde, sa kojima je nedavno viđena na jahti.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR