Start Stars Hot News! Kraj velike BRAVO ankete: Koncerti One Directiona i Justina Biebera glavne želje...

Kraj velike BRAVO ankete: Koncerti One Directiona i Justina Biebera glavne želje fanova u regionu!

SHARE

One Direction Performs On "Today" Show

Kad god se u Srbiji ali i u okolnim zemljama govori o dovođenju muzičkih zvezda, niko, ali baš niko ne pita mlade, posebno tinejdžere za njihovo mišljenje, zbog čega smo vam i dali priliku da ga konačno iskažete.

ba

Da razjasnimo odmah neka pitanja – na listi kandidata za glasanje našli su se izvođači koje ste vi najviše tražili u svojim komentarima, i to uglavnom oni za koje znamo kako ih domaći organizatori koncerata najviše zanemaruju, samo zato jer najveći deo njihovih fanova čine tinejdžeri. Rok/rep/metal zvezde nismo uvrstili u izbor jer one imaju fanove i među mladima preko 20 godina, pa i među daleko starijim generacijama, pa su šanse za dolazak recimo Emimena, Bon Jovija ili Iron Maidena uvek mnogo realnije nego za održavanje pop koncerata – uostalom, dva gostovanja Metallice i Guns N’ Rosesa, Slasha, Lennyja Kravitza, 50 Centa…baš to dokazuju. Sa druge strane, fanove One Directiona, Selene Gomez, Miley Cyrus, Taylor Swift, Justina Biebera… do sad niko nije hteo da sluša!

Justin Bieber Heats Up Shanghai on World Tour

Vaše reakcije baš zato su fenomenalne – za 15 dana dobili smo gotovo 21.500 glasova, što predstavlja NEVEROVATAN rezultat, naročito jer ste imali priliku da glasate samo jedanput i to samo za jednog jedinog izvođača, a činjenica da ste ovu anketu lajkovali preko 2.500 puta objavili na stotine tvitova i napisali preko 1000 komentara, jasno govori koliko vam je interesovanje. Takođe, najiskrenije se nadamo da ste nas poslušali i da ste glasali samo pod uslovom da ste zaista sigurni kako vam odlazak na koncert u Beograd ne bi predstavljao bilo kakav problem. Jedina gora stvar od toga da npr. Justin Bieber ne dođe u Srbiju jeste da on dođe, ali da ga umesto pune Arene dočeka samo par hiljada fanova. Time bismo nažalost, potpuno isključili šanse da nas posete i drugi mladi pop izvođači.

2013 Brit Awards

Uglavnom, šta nam govore rezultati ankete? Definitivno da Justin Bieber i One Direction dominiraju – Ako je 1D bez problema sakupio više od 9000 glasova a Justin Bieber gotovo 7000, to govori zaista mnogo i šalje poruku da su ove zvezde neverovatno popularne u Srbiji i zemljama okruženja! Nepravedno bi bilo zanemariti i Selenu Gomez koja je takođe prešla granicu od 1000 glasova, a sigurni smo i da bi ih Miley Cyrus, Demi Lovato, Taylor Swift…dobile mnogo više da ste mogli da prilikom glasanja odaberete više pevača/bendova.

Miley Cyrus Performs On The "Today" Show

Upravo zbog toga, pripremamo novu, do sad najbitniju anketu – u njoj ćete imati priliku da odaberete jednog ili više izvođača na čiji koncert biste hteli da idete, ali to glasanje imaće još jednu svrhu – ukoliko ponovo budete masovno glasali, biće to dokaz da ste zaista ozbiljni u svojoj nameri. Rezultate obe ankete prosledićemo našim kontaktima – pokazaćemo im sve brojke, objasnićemo im koliko ste interesovanje pokazali i da ste spremni da ako treba i mesecima izdvajate od svog džeparca za kartu. Takođe, sadržaj pisma koje ćemo poslati biće objavljen i na Bravo.rs, tako da svi imate uvid u njega. Još jednom, BRAVO ne može direktno da dovede bilo kog izvođača, ali može da pomogne da se vaš glas konačno čuje – budite uvereni da će posle ovih akcija, svi biti svesni vaših želja! Zato, budite i dalje s nama, jer nije fraza, ZAJEDNO MOŽEMO JAKO MNOGO!

Autor: Life Content
FOTO: FAME

3 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR