107
Kraj puta? Coldplay najavio trogodišnju pauzu na koncertu u Brizbejnu

Kraj puta? Coldplay najavio trogodišnju pauzu na koncertu u Brizbejnu

107
SHARE

Bend Coldplay najavio je da će nakon “Mylo Xyloto” svetske turneje na kojoj se trenutno nalaze, napraviti trogodišnju pauzu. 

Frontmen Chris Martin objavio je to publici u sredu uveče na koncertu u australijskom gradu Brizbejnu, izjavivši da je to njihov poslednji koncert za naredne tri godine. Coldplay objavio je svoj peti studijski album u oktobru 2011. godine, sa kojeg su imali nekoliko hitova. Usledila je njihova velika svetska turneja tokom koje su održali veoma posećene koncerte u Evropi, Aziji, Australiji i Americi.

Ipak, pre pauze, članovi benda imaće još nekoliko nastupa, pošto imau zakazane koncerte u Južnoj Americi u februaru 2013, kao i novogodišnji nastup sa Jay Z-jem u Bruklinu. Vest o pauzi šokirala je fanove benda, s obzirom da su nedavno objavili da su počeli da rade na novom albumu. “Naziv našeg novog albuma biće mnogo lakše izgovoriti nego Mylo Xyloto”, našalio se tada Chris.

2 KOMENTARA

  1. Ama gdje cete, vi cete otic, otisla i Florence Welch, sta nam ostaje Nicki Minaj i one gluposti :/ valjda ce se sto prije vratit :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.