226
Kraj Harryja Pottera: Daniel Radcliffe rasplakao se nakon snimanja

Kraj Harryja Pottera: Daniel Radcliffe rasplakao se nakon snimanja

226
SHARE

Snimljen je i poslednji nastavak filma o čarobnjaku Harryju Potteru. Poslednjih nekoliko dana u Londonu se završavalo snimanje nastavka “Harry Potter i darovi smrti”, a kada je snimljena i poslednja scena, glavni glumac Daniel Radcliffe briznuo je u plač. Mladi glumac priznaje kako su on i njegove kolege iz filma postali jako emocionalni kada su shvatili da se jedna epoha njihovih života završila.

“Svi smo bili skrhani. Bilo je stvarno jako, jako tužno. Puno smo plakali. Osećaj je bio neobičan”, rekao je 20-godišnji Radcliffe. On je glumio u svih šest filmskih adaptacija slavnih knjiga J. K. Rowling te mu je uloga dečaka čarobnjaka osigurala svetsku popularnost. Takođe je i zaradio ogromno bogatstvo, a svi nastavci filmova ukupno su zaradili 5 i po milijardi dolara te se pokazali najisplativijom filmskom franšizom.

Daniel Radcliffe prvog je “Harryja Pottera” snimio sa samo deset godina. Sada je to razdoblje iza njega, a on se okreće novim ulogama čim završi s promocijom poslednjeg filma iz franšize. “Harry Potter i relikvije smrti” izaći će u dva dela, prva premijera biće 19. decembra ove godine, a drugi deo izlazi 15. jula 2011. godine.

9 KOMENTARA

  1. so sad… volela bih da ima jos nastavaka… :( za sada se zna samo da ce izaci serija o sent mungu, ali ne u srbiji, vec u americi… neki lik je osmislio prvih 5 ep, koje bi trebalo da izadju uskoro, cim se zavrsi snimanje… trebalo bi da bude zanimljivo, jer je zamisao da se harry potter odrzi u zivotu i bez glavnih likova u filmovima… nesto kao kombinacija uvoda u anatomiju, stazista i HP, a radnja se odvija u carobnjackoj bolnici iz knjiga o hariju…
    ako nekoga zanima:link to facebook.com

  2. smrc! i dalje sam u soku… ne mogu da verujem….a citala sam sve knjige…i gledala sve filmove koji su do sada izasli….Shmrc!!!! :-((((

  3. Ne mogu da vjerujem da je kraj :'((((( mislim da me hvata PPD i da nece biti dobro!Jedva cekam film ali se plasim kraja!

  4. nmg da werujem da je wec kraj… imam swe delove harry pottera na CDu,obozawam taj film…  slazem se sa Hottie i Mallom… :( Harry Potter 4ever in my heart… :(

  5. OOO.NEEE,I AM SOOO SAAAD!!!STAAA???ZAR VEC???NE MOGY DA WERYJEM!!! ZNACI,NIKADA WISE NECEMO WIDETI HARRY~JA,RON~A & HERMIONE SA NJIHOVIM CAROBNIM STAPICIMA???TOOOLIIIKOOO SAM TYZNAAA ZBOG POTTER EKIPE,I ZBOG SWIH NJIHOVIH FANOVA …POOOGOOOTOOOVOOO ZBOG PREEESLAAATKOOOG DANNY~JA!!!SLAZEM SE SA SANDRA….Hottie,Mallom…!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.