Start Stars Hot News! Kraj Harryja Pottera: Daniel Radcliffe rasplakao se nakon snimanja

Kraj Harryja Pottera: Daniel Radcliffe rasplakao se nakon snimanja

SHARE

Snimljen je i poslednji nastavak filma o čarobnjaku Harryju Potteru. Poslednjih nekoliko dana u Londonu se završavalo snimanje nastavka “Harry Potter i darovi smrti”, a kada je snimljena i poslednja scena, glavni glumac Daniel Radcliffe briznuo je u plač. Mladi glumac priznaje kako su on i njegove kolege iz filma postali jako emocionalni kada su shvatili da se jedna epoha njihovih života završila.

“Svi smo bili skrhani. Bilo je stvarno jako, jako tužno. Puno smo plakali. Osećaj je bio neobičan”, rekao je 20-godišnji Radcliffe. On je glumio u svih šest filmskih adaptacija slavnih knjiga J. K. Rowling te mu je uloga dečaka čarobnjaka osigurala svetsku popularnost. Takođe je i zaradio ogromno bogatstvo, a svi nastavci filmova ukupno su zaradili 5 i po milijardi dolara te se pokazali najisplativijom filmskom franšizom.

Daniel Radcliffe prvog je “Harryja Pottera” snimio sa samo deset godina. Sada je to razdoblje iza njega, a on se okreće novim ulogama čim završi s promocijom poslednjeg filma iz franšize. “Harry Potter i relikvije smrti” izaći će u dva dela, prva premijera biće 19. decembra ove godine, a drugi deo izlazi 15. jula 2011. godine.

OSTAVI KOMENTAR