304
Kourtney Kardashian: “Kim i Kanye žele decu”

Kourtney Kardashian: “Kim i Kanye žele decu”

304
SHARE

Kourtney kaže kako njena mama Kris Jenner želi još unučića, a to se poklapa sa željama Kim i Kanye, koji već ozbiljno razmišljaju o bebama.

null

Govoreći za magazin Closer, Kourtney je rekla: “Mama sad ima dvoje unučića, ali kažem vam, ta žena je na misiji da ih bude za čitav fudbalski tim. Nikad joj nije dosta!” Govoreći o najtraženijem slavnom paru na svetu u ovom trenutku, Kourtney je rekla: “Kim i Kanye žele decu, tako da treba motriti na to. Kim je totalno spremna za brak i sve što ide uz to. Nisam je videla ovako srećnu od kako smo bili deca. Mogu da je osuđuju, ali ona je opet srećna a kao njena sestra, to je sve što sam ikad želela.”

FOTO: SIPA

8 KOMENTARA

  1. Kakvi ce to roditelji biti. mada, ne zelim da osudjujem. Mozda se i Kim opameti kada dobije dete, mozda mu pruzi dosta paznje, mozda bude dobra majka.

  2. aj dajte malo razumevanja i poštovanja. Svako ima pravo na decu, a izmedju ostalog i Kim i Kanye ih zaslužuju i treba da ih dobiju ako misle da su spremni i da je to prava stvar. A popularnost imaju i više nego što treba, to im je najmanji problem.
    Ne možete biti tako naivni, samo pogledajte par epizoda njihovog rijalitija i to kako se Kim ponaša prema Maisonu, i sve će vam biti jasno kakva će mama biti.

  3.  Mogu da je osuđuju, ali ona je opet srećna a kao njena sestra, to je sve što sam ikad želela.” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tako je a vi hejteri samo mozete da sjedite iza monitora i pisete glupe komentare, dok se oni valjaju u parama, Kim definitivno zaslužuje dete, i kazete da je to zbog popularnosti? bitchies please njena porodica je u 5 najmoćniijih porodica u svetu :) 

  4. Pozdrav za najbolji casopis u Srbiji! Htela bih da vas zamolim za jednu uslugu. Cody Simpson krajem godine dolazi u Evropu, a na njegovom sajtu link to codysimpson.com se glasa za drzave preko tvitera pa bih vas zamolila da postavite na svim stranicama kako bismo skupili sto vise glasova.
    Objasnjenje kako da se glasa: Imas dole drzave i klikni na Serbia and Montenegro i pojavice se link da tvitujes i tvituj. Samo vise puta idi na Serbia and Montenegro pa tweet posto nece iz prvog puta da tvituje, kad tvitujes sacekaj nekih pola sata pa opet.
    MOLIM VAS JOS JEDNOM I HVALA UNAPRED

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.