234
Koristi priliku: Rihanna flertuje sa Robertom Pattinsonom

Koristi priliku: Rihanna flertuje sa Robertom Pattinsonom

234
SHARE

Kako prenosi časopis OK!, Rihanni se Rob oduvek dopadao, a sad kad je sam, ona planira da učini neke konkretne korake.

null

Jedan njen prijatelj rekao je za časopis: “Sreli su se nekoliko puta na dodelama raznih nagrada prethodnih godina. RiRi misli kako je on jako sladak, ali ništa nije pokušavala jer je bio u vezi s Kristen – nije njen stil da krade nečijeg muškarca. Ona je nabavila Robov broj telefona od zajedničkog prijatelja i slala mu je seksi, zabavne poruke da bi ga razvedrila. U početku, Rob je mislio kako se neko šali s njim. Na kraju, Rihanna ga je uverila kako je baš ona poslala SMSove, ali on je za sad odbija.”

null

Ipak, njegovi prijatelji smatraju kako je vreme da glumac zaboravi Kristen i pronađe novo žensko društvo, što bi mogla da bude RiRi. “Rihanna bi jako volela da ga vidi, a Robovi prijatelji mu govore kako je vreme da ponovo počne da uživa u životu. Ko može bolje da ga oraspoloži od Rihanne?”

24 KOMENTARA

  1. O MOJ BOZEE sta se desava sa novinarima u poslednje vreme?!?! Ako je ovo stvarno tacno sta je radila Riri ja sam se mnogooo razocarala u nju. A ako Rob pocne da flertuje sa Riri ili nekim modelom ili bude u vezi znaci da Kristen nije voleo onako kako smo svi mi mislili pa mozda i kako je mislila sama Kristen. 

  2. Pozdrav za najbolji casopis u Srbiji! Htela bih da vas zamolim za jednu uslugu. Cody Simpson krajem godine dolazi u Evropu, a na njegovom sajtu link to codysimpson.com se glasa za drzave preko tvitera pa bih vas zamolila da postavite na svim stranicama kako bismo skupili sto vise glasova.
    Objasnjenje kako da se glasa: Imas dole drzave i klikni na Serbia and Montenegro i pojavice se link da tvitujes i tvituj. Samo vise puta idi na Serbia and Montenegro pa tweet posto nece iz prvog puta da tvituje, kad tvitujes sacekaj nekih pola sata pa opet.
    MOLIM VAS JOS JEDNOM I HVALA UNAPRED

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.