Start Stars Hot News! Konobarica iz noćnog kluba tvrdi: Justin Bieber nije kriv za prebijanje momka!

Konobarica iz noćnog kluba tvrdi: Justin Bieber nije kriv za prebijanje momka!

SHARE

Justin Bieber

Konobarica iz jednog njujorškog kluba, koja se našla u centru pažnje javnosti zbog umešanosti u tuču u kojoj je Justin Bieber navodno naredio svom obezbeđenju da pretuče jednog momka, stala je u odbranu slavne zvezde izjavivši da on nije imao nikakve veze sa tučom.

Prema pisanju New York Posta, Justin se sukobio sa jednim gostom kluba, 22-godišnjim Wayneom Rennallsom, pošto je on navodno pratio konobaricu u VIP deo kluba u Sauthemptonu prošlog vikenda. Nakon prepirke i svađe, Biebs je prema tvrdnji izvora izašao napolje i naredio svojim telohraniteljima da napadnu Rennallsa. Zbog toga je policija pokrenula istragu, koja će utvrditi da li je Justin imao veze sa tučom. Sada se oglasila i konobarica Sophia Rayo, koja je te večeri bila sa Bieberom, i koja je za Celebuzz izjavila: “Svi pokušavaju da predstave Justina u negativnom svetlu, ali on nije imao nikakve veze sa tim. To je bila samo neka glupava stvar sa leptir mašnom”, rekla je ona i dodala:
“Lično mislim da je taj dečko izazivao Justina i bio agresivan jer je želeo da izazove njegovu reakciju, jer je on Justin Bieber i on je slavan.”
Ona je rekla i da video snimak incidenta ne prikazuje kako su se stvari zaista odigrale: “U videu se ne vidi da su njegovi prijatelji nazivali Justina pogrdnim imenima i vređali ga, što bi razljutilo svaku normalnu osobu. Jedna stvar je vodila drugoj i oni su završili na podu. Justinovi prijatelji to nisu tražili. Druga strana je sve započela. Justin i njegovi prijatelji su samo pokušavali da odu neprimećeni.”

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR