Start Stars Hot News! Završen koncert Beyonce: Potpuni uspeh, Arena oduševljena!

Završen koncert Beyonce: Potpuni uspeh, Arena oduševljena!

SHARE

23.01

Spektakularni dvočasovni koncert Bijonse u Kombank Areni je završen. “Hvala vam što ste tako divna publika, nikad ne zaboravljam prve koncerte. I vaša predivna lica sigurno neću zaboraviti”, obratila se publici. Beyonce sa srpskom zastavom predstavlja svoje igrače, kao i ekipu koja je radila tehnički deo, prateće vokale, bend i igračice. “Bog vas blagoslovio”, završila je Beyonce nakon čega su se spustile zavese.

22.53
Pevačica peva pesmu Whitney Houston, “I will Always Love You”. U belom kratkom kombinezonu peva hit “Halo”! Jay-Z je pored bine stajao 10-tak minuta.

22.50
Svi su otišli sa bine. Sprema se novi blok pesama. Na video bimu trenutno ide spot Bijonse sa ćerkom, “I Was Here”. Publika je počela da vrišti, svi su oduševljeni.

22.42
U crno-zlatnom bodiju i suknjici, pevačica izvodi njen poznati hit “Crazy in love”. Beyonce izvodi numeru “Single Ladies”.

22.36
Beyonce peva pesmu “Love on Top” uz koju je pre dve godine otkrila da je trudna a potom i “Survivor”.

22.28
Trenutno peva pesmu “Resentment”

22.22
Beyonce, obučenu u plavi kombinezon su upravo zakačili na sajlu a potom je “preletela” do druge bine gde peva pesmu ” Irreplaceable”. Beyonce je dala fanovima u fan pitu da pevaju.

22:19
Beyonce je izašla iz glavne bine u dugom kombinezonu na šljokice, sedi na klaviru i peva pesmu “Love on top”!

22.18
Sprema se nastup na drugoj bini, spuštaju se svetla, a na glavnoj bini devojka iz grupe svira klavir.

22:08
U crno-srebrnoj haljini Beyonce peva “Why Don’t You Love Me”! Publika tapše i vrišti od uzbuđenja.

21:58
Beyonce se za novi blok pesama presvukla. Izašla je iz bine u crnom kožnom kratkom mantilu, čizmama preko kolena i sa šeširom. Pevačica sedi na staklenoj kocki i peva pesmu “I Care”!


21.48

21.48
Igračice su obučene kao balerine iz “Labudovog jezera”. Odevena u dugu crvenu haljinu sa zlatnim detaljima oko vrata, Bijonse peva u kavezu. Gitarista je sa Bijonse na bini, a iz gitare izlazi vatra.

21:44
Beyonce je upravo izašla iz bine, iz poda sa igračicama. Trenutno ne peva, samo igra.

21.38 Treći deo počela pesmom “Naughty girl”! Beyonce je obučena u zlatni bodi. Na bini ispred nje je vatra.

21.35
Beyonce je otišla sa bine. Gotov je drugi blok pesama i ponovo ide video.

21:30
Upravo peva pesmu “Baby boy”.

21:22
U crnom bodiju sa šljokicama, plaštom, kačketom i poludubokim čizmama počela je drugi deo, pesmom “If I were a boy”! Pevačica je ponovo sišla u fan pit. Beyonce traži od publike da vrište, da vidi ko je glasniji, leva ili desna strana Arene.

21:19
Nakon treće pesme, Beyonce je otišla sa bine i trenutno ide video kao najava drugog dela.

21:16
Beyonce se obratila publici: “Koliko god da grešim, vi mi dajete ljubav i želim da vam je vratim. Volim vas.” Beyonce je sišla u fan pit!

21:06
Posle sat vremena zakašnjenja, koncert je počeo. Igračice obučene u belo su izašle iz bine, usledio je vatromet a potom se pojavila i Beyonce. Koncert je počela pesmom “Run the world”! Potom je usledila pesma “Never let me go”. Beyonce je obučena u beli bodi, suknjicu i srebrne cipele.

20:46
Arena je popunjena do poslednjeg mesta. Još uvek se čeka početak koncerta.

20:06
Upravo je u Areni puštena reklama za Pepsi koju je Beyonce nedavno snimila. Svi u Areni vrište i sa nestrpljenjem čekaju da pevačica izađe na scenu. U Arenu može da stane još 100-200 ljudi.
http://youtu.be/ESV5YAp2e5s

19.58
Na video bimu trenutno se prikazuje video spot Gučijeve kampanje o ženskim pravima i rodnoj ravnopravnosti. Oko 3/4 Arene se napunilo, još uvek ulaze posetioci.

19:38
Zbog detaljne provere svakog posetioca Arena se puni jako polako, i tek je polovina ljudi ušla. Dok se Arena lagano puni, usledilo je iznenađenje sa plafona – šljokice. Publika je počela da vrišti i hvata šljokice.

19:18
Oko Arene je haos, gomile ljudi. Beyonce je sa mužem Džej Zijem i ćerkom Blu Ajvi Karter stigla oko 15 časova iako pojedini elektronski mediji pišu da je sama. Beyonce je u subotu došla sa majkom, a muž i ćerka su stigli sinoć kao što smo i najavili. Za dete ima igraonicu i još uvek se nisu odlučili dali će se beba pojaviti na bini u toku izvođenja pesme “Halo”. Nakon koncerta ide u Zagreb direktno i ne spava ovde.
U Arenu stigle i poznate ličnosti: Karolina Gočeva, Tijana Dapčević, Tamara Todevska i Ivan Ivanović.

null


18:56
U Areni su postavljene dve bine koje su potpuno odvojene. Najverniji fanovi stigli su u Arenu i fan pit se već puni.18:30
Beyonce je na svoju Fejsbuk stranicu postavila fotografiju bine, sa probe, sa porukom: “Srbijo, da li si spremna?”

18:04
Popularna pevačica Beyonce počinje svetsku turneju “The Mrs. Carter Show World Tour”, večerašnjim koncertom u Kombank Areni u Beogradu. Beyonce je u subotu sa Aerodroma „Nikola Tesla“ pravo došla je u Kombank arenu. Prva tonska proba trajala je fantastičnih 12 sati. Druga, koja je počela juče oko 12.30, trajala je više od deset. Beyonce je želela da se u potpunosti pripremi za nastup, jer do sada nije nastupala na binama koje su specijalno za nju dopremljene u 27 šlepera.

Ispred Arene već oko 14 časova se okupilo stotinak ljudi, a mogli su se videti i autobusi koji dovoze strance. Ulazi Kombank Arene otvoreni su u 18h.

Beyonce je obradovala svoje fanove na Instagramu fotografijom sa probe iz beogradske Arene koja ima preko 100 hiljada “lajkova”.

Ogromna produkcija Beyonce podrazumeva dve bine – glavnu, koja će biti na istočnoj strani, i manju, okruglog oblika na zapadnoj strani. Pevačicu će na bini pratiti bend od osam muzičara, tri prateća vokala, osam plesačica i dva plesača.
Predstavljamo vam listu pesama koje će Beyonce večeras izvesti u Areni, kao i skice cipela koje će nositi na večerašnjem nastupu.

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted, Life Content
Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted Life Contet, beyonce-tour.photoshelter.com
(zabranjeno prenošenje informacija i fotografija bez dozvole autora)

OSTAVI KOMENTAR