Start Stars Hot News! Konačno svi na Warrior’s Dance festivalu!

Konačno svi na Warrior’s Dance festivalu!

SHARE

Warriors Dance Festival, predvođen bendom The Prodigy, biće održan se u subotu 15. septembra na donjem gradu Beogradske Tvrđave, prostoru koji je sa preko 1000 godina dugom istorijom svojevrstan muzej prošlosti Beograda, kao najlepši izabrao sam bend.

null

Tokom ekskluzivnog nastupa na glavnoj Warriors bini, The Prodigy će pored standardnog seta najvećih hitova, premijerno izvesti i 4-5 pesama sa novog albuma, radnog naziva “How To Steal A Jetfighter”. Pored njih, prvi put kod nas, nastupiće i nova američka dubstep zvezda Skrillex, britanski duo Chase and Status će uz podršku MC Rage-a uraditi DJ set, a predstaviće se i DJ-i Caspa i Zane Lowe.

null

Program na glavnoj bini otvoriće punk-rock-electro bend Hex iz Slovenije, dark-wave-techno formacija Kill Me Laser iz Beograda, kao i electro-pop-punk heroine Lollobrigida iz Hrvatske. Prema sadašnjim procenama na Warrior’s dance Festivalu se očekuje preko 20.000 posetilaca, a najviše će ih naravno biti iz Beograda i Srbije. Do sada su svoje prisustvo na ovom jedinstvenom događaju najavili i mnogobrojni posetioci iz Engleske, Nemačke, Mađarske , Rumunije ,Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore, Bugarske, Grčke pa čak i Letonije, Australije i Amerike!!!

null

Cena ulaznica je i dalje 2990 dinara, dok će na dan koncerta cena biti 3990 dinara. RIP ulaznica je ostalo još vrlo malo i njihova cena je 4990 dinara. Festivalske kapije se otvaraju u 17 h, a koncerti počinju vec od 17.15 h. Kompletan program će biti završen u 06 h. Ulaz za mlađe od 16 godina biće omogućen samo uz prisustvo starijeg pratioca.

OSTAVI KOMENTAR