Start Stars Hot News! Konačno sloboda: suze radosnice na licu Lindsay Lohan

Konačno sloboda: suze radosnice na licu Lindsay Lohan

SHARE

Lindsay Lohan završila je odsluživanje uslovne kazne i pojavivši se na sudu nije mogla da zaustavi suze radosnice. Glumica je zahvalila sudiji Stephanie Sautner za strpljenje i ispustila uzdah olakšanja pre nego što je uzbuđena napustila sudnicu nakon kratkog saslušanja, izveštava AP.

null

Sudija joj je prošle godine naložila niz ograničenja unutar uslovne kazne, uključujući obavezno “čišćenje” od svih opijata i savetovanje, a Lohan je sve navedeno ispunila do roka ovog četvrtka. “Samo Vam želim zahvaliti što ste bili korektni. To mi je zaista otvorilo mnoga vrata”, izjavila je glumica.

null

Sutkinja joj je odgovorila da joj ne namerava održati predavanje, ali da mora biti svesna da je pod neformalnom uslovnom kaznom do maja 2014. godine zbog krađe ogrlice prošle godine. Ako Lohan napravi još koji prekršaj mogla bi dobiti do 245 dana zatvorske kazne u slučaju s ogrlicom. Karijera joj je ponovo krenula uzlaznom putanjom, pred nekoliko dana javljeno je da će gostovati u popularnoj seriji “Glee”, a nedavno je bila voditeljka u vrlo gledanom šou Saturday Night Live. U televizijskom filmu glumiće Elizabeth Taylor.

null

OSTAVI KOMENTAR