Start Stars Hot News! Konačno: Nicole Scherzinger obećava nove pesme u 2013. godini

Konačno: Nicole Scherzinger obećava nove pesme u 2013. godini

SHARE

null

Pevačica je ovu godinu posvetila pre svega britanskom X Factoru ali najavljuje da će 2013. pripremiti za svoje fanove mnogo novih pesama.

“Gurnula sam moj novi album u stranu zbog X Factora a sledeće godine vraćam se u vrlo jakom izdanju, singlom ‘Boomerang'”, rekla je Nicole časopisu Heat. Ipak, ona otkriva da joj se život u Britaniji jako dopada, pa možda planira i da nove pesme snimi baš tamo. “Zapravo mi se sviđa vreme u Britaniji i akcenat mi je sve bolji. Britanija je sad moj drugi dom. Nigde ja ne idem!”

null

Ona otkriva i da je za vreme dok je bila članica The Pussycat Dollsa, bila prilično nesigurna u sebe. “Provela sam 10 godina u The Pussycat Dollsima kao dve osobe – jedna na sceni a jedan iza zatvorenih vrata. Bila sam devojka koja je izgubljena, usamljena i mrzi sebe. Samo zato što nosite korset i igrate ne znači da za sebe mislite kako ste lepi. Bila sam strašno nesigurna i nisam to mogla da kontrolišem. Moj metabolizam je bio u haosu. Gubila sam jedinu stvar koju sam uvek volela: pevanje. Išla sam kod terapeuta i psihijatra i direktno se borila s tim.”

OSTAVI KOMENTAR