1060
Konačno! Niall Horan skinuo protezu

Konačno! Niall Horan skinuo protezu

1060
SHARE

null

Otkako smo ga upoznali Niall je bio prepoznatljiv po svojoj zubnoj protezi a danas je obavestio svoje fanovima da će je se konačno rešiti.

null

Danas oko podneva Niall se svima obratio na tviteru rečima: “Dobro jutro! To je to! Idem kod zubara! Mislim da je ovo moj poslednji sat s protezom! Oh, kako će mi nedostajati! Ma neeee!” Nešto kasnije, on je objavio fotku na kojoj piše “Pre i posle”, a gde jasno možemo videti kako je nošenje proteze definitivno urodilo plodom! To je dobra poruka za sve fanove koji imaju isti problem sa zubima kao i mladi pevač – trud se definitivno ispali!

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

30 KOMENTARA

  1. Directioner,kakav si ti to directioner…Ti nikad nisi ni bila directioner,jer diretioneri ostaju zauvek.Zasto,onda ne promenis ime,ako ih vise ne volis?
    Sem toga nije im udarila slava u glavu…Idi nadji sebi zivot i komentarisi ono sto je tebi bitno i sto te zanima,a ne ovde da pises gluposti… -.-

  2. Ispalit se trud, to je sigurno, i nosili bi svi koji imaju problema sa zubima, al kamo pare? Nismo mi Niall. A njemu svaka čast, baš sad ima super zube :D 

  3. Ohhhhhhh  Niall konačno si skinuo protezu jedva sam čekala da to uradi puno dana je nosio protezu ahh  dobro si Niall uradio yes to sam jedva čekala jupi yes!

  4. Niall niie skinuo protezu jer on nije imao protezu, on ima svoje zube. Niall je nosio aparatić za zube da mu se isprave. :@ glupi ste, nepismeni,…………………….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.