253
Konačno! Lady Gaga objavljuje album u novembru, prvi singl stiže sredinom avgusta!

Konačno! Lady Gaga objavljuje album u novembru, prvi singl stiže sredinom avgusta!

253
SHARE

Laday Gaga seen out in nyc only wearing a bra and short skirt

Lady Gaga objavila je kako se vraća na muzičku scenu albumom ARTPOP koji nam stiže 11. novembra a prvu pesmu s njega imaćemo priliku da čujemo već tokom avgusta.

1071589_10151799572259574_624590945_o

ARTPOP biće treći album Lady Gage a uz njega dolaziće i aplikacija za koju kaže da će kombinovati muziku, umetnost, modu i tehnologiju. Prvi singl s novog albuma u prodaji će biti od 19. avgusta, a album će u pretprodaji biti od 1. septembra. “ARTPOP je ogledalo Gaginog kreativnog procesa dok prolazi kroz medijum svakog izvođača s kojim je radila, usput praveći skicu”, piše u saopštenju na njenoj Facebook stranici. Gaga je inače zakazala i nastup na ovogodišnjem iTunes festivalu u koji će biti uloženo pola miliona dolara, a gde ćemo i čuti neke nove pesme.

Autor: Life Content

21 KOMENTARA

  1. Dobio sam srcani napad.Dosao na fejs,listao postove i slike,i naidjem SINGLE 19.8. ALBUM 11.11.Kazem:Ma ovo nije Gaga napisala ili joj je neko hakovao ili je samo trac,udjem u profil kad ono – prava Lady Gaga,ARTPOP is coming!Znaci toliko sam urlao od srece da su mi komsije pokucale na vrata!

  2. Gaga je rekla kako ce ARTPOP unistiti sve konkurente, posto je zvuk iz 2059 + ona saradjuje sa Marinom Abramovic!! Ovo bice vanzemaljska saradnja! O:

  3. ARTPOP! GET READY FOR ARTPOP MOTHERFUCKERS! OVAJ PROJEKAT/APP CE UNISTITI MILEY, DEMI, SELENU, JUSTINA, 1D, SVE TE TEEN POP “WANNABE” STARS! KRUNISANA KRALJICA POPA SE VRACA! OVO CE BITI NAJBOLJI ALBUM JOS OD THRILLERA IZ (1982).

  4. Yey ovo ce biti album dvadeset-prvog veka. Gaga je kreativni, muzicki genije nakon svega. A jos kad sam cula da radi sa Marinom Abramovic i drugim umetnicima svetskog ranga. Bice ovo spiritualni album.. ;D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.