192
Komšije Justina Biebera organizuju masovan protest protiv njega!

Komšije Justina Biebera organizuju masovan protest protiv njega!

192
SHARE

EXCLUSIVE: Justin Bieber driving a white Ferrari

Građani Kalabasasa u kom živi i Justin Bieber odlučili su da prestanu sa plaćanjem svojih mesečnih obaveza sve dok vlasti ne kazne mladog pevača zbog navodno problematičnog ponašanja.

Svako od 500 domaćinstava u Kalabasasu mesečno izdvaja čak 1000 dolara za održavanje ovog luksuznog naselja, pa su Justinove komšije uverene da će jedino prestankom plaćanja ovih nameta uspeti da nateraju državu da reaguje i optuži Justina za neprimereno ponašanje, što uključuje jurcanje automobilom, svakodnevne zabave i to što njegovi prijatelji svojim vozilima blokiraju celu ulicu.

Justin+Bieber+Justin+Bieber+Out+Cruising+Ferrari+XObduVWJ2Nlx

Bivši ragbista Keyshawn Johnson koji je i prijavio Justina zbog sulude vožnje, ima vrlo loše mišljenje o Jusu: “Ovde imate 19-godišnjeg klinca koji misli da može da jurca. Zato su svi u komšiluku ljuti. Ne smete to da radite. On je okružen svojim poslušnicima koji mu se samo ulizuju. On i njegovi poslušnici, ma njegove siledžije u stvari, šta god da su mu, moraju da ga zaštite. Na kraju dana, sve što ja želim jeste da zaštitim svoju decu.” On je poručio Justinu da će zbog svega morati da odgovara lokalnom tužiocu.

IZVOR: Life Content

25 KOMENTARA

 1. Jesam Belieber i volim ga vise od svega ali treba da se smiri. 
  hmm…zasto se ovako nije ponasao prosle godine?i prethodnih godina?da li je stvarmo slucajnost to da je postao toliko bahat dok vozi od kako se druzi sa twistom?nije.ni twist ni Za nisu dobri.oboje duvaju i piju.ok.druze se pre nego sto je Jus postao poznat ali to ne znaci da su mu oni dobri drugari.

 2. Mene iskreno zabole za Justina, ne slusam tu vrstu muzike i ne hejtujem nikoga,ali mi nije jasno zasto vi klinkice sto se toliko palite na njega, ne priznate sebi da je mali olos. Sta, kao se przite na njegove pesme? A da vidim da li bi toliko kidale na njega kad bi on bio neki debeli crnja (a pevao isto).
  Mada, htela sam samo reci-novac i slava menjaju ljude. Mali divlja, je*e, duva i ko zna sta jos uzima i radi…ima pare, pravi zurke i sta mislite, sta rade na zurkama? Sta, samo djuskaju i piju sokice?
  Ne kontam klinke koje umiru kad ga vide i ne zele da priznaju koliki je mali olos.
  Ja slusam rock i nikad ne negiram da su vecina od izvodjaca ciju muziku slusam, ziveli katastrofalnim zivotima ali -zabole me za zivote slavnih jer ja prvenstveno volim muziku.
  Iskulirajte sa malim Justinom.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.