Start Stars Hot News! Komšije Justina Biebera organizuju masovan protest protiv njega!

Komšije Justina Biebera organizuju masovan protest protiv njega!

SHARE

EXCLUSIVE: Justin Bieber driving a white Ferrari

Građani Kalabasasa u kom živi i Justin Bieber odlučili su da prestanu sa plaćanjem svojih mesečnih obaveza sve dok vlasti ne kazne mladog pevača zbog navodno problematičnog ponašanja.

Svako od 500 domaćinstava u Kalabasasu mesečno izdvaja čak 1000 dolara za održavanje ovog luksuznog naselja, pa su Justinove komšije uverene da će jedino prestankom plaćanja ovih nameta uspeti da nateraju državu da reaguje i optuži Justina za neprimereno ponašanje, što uključuje jurcanje automobilom, svakodnevne zabave i to što njegovi prijatelji svojim vozilima blokiraju celu ulicu.

Justin+Bieber+Justin+Bieber+Out+Cruising+Ferrari+XObduVWJ2Nlx

Bivši ragbista Keyshawn Johnson koji je i prijavio Justina zbog sulude vožnje, ima vrlo loše mišljenje o Jusu: “Ovde imate 19-godišnjeg klinca koji misli da može da jurca. Zato su svi u komšiluku ljuti. Ne smete to da radite. On je okružen svojim poslušnicima koji mu se samo ulizuju. On i njegovi poslušnici, ma njegove siledžije u stvari, šta god da su mu, moraju da ga zaštite. Na kraju dana, sve što ja želim jeste da zaštitim svoju decu.” On je poručio Justinu da će zbog svega morati da odgovara lokalnom tužiocu.

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR