293
Komšija pohvalio Justina Biebera: On sad pažljivije vozi!

Komšija pohvalio Justina Biebera: On sad pažljivije vozi!

293
SHARE

Semi-Exclusive... Justin Bieber Goes for a Horse Ride

Justin Bieber u prošlosti je zbog prebrze vožnje bio u sukobu sa svojim komšijama u naselju Kalabasas, ali oni sad tvrde kako je pevač počeo zrelije da se ponaša.

Više žitelja prijavljivalo je kako Justin jurca ferarijem suludim brzinama od 160 km/h, pa da se oni boje da zbog toga puste svoju decu na ulice. Ipak, izgleda kako su se stvari sad promenile. Eric Dickerson, zvezda američkog fudbala koji je bio u sukobu sa Jusom, kaže kako je mladi pevač počeo odgovornije da se ponaša. “Ja ovde živim. Hajde samo da vam kažem kako su se stvari popravile…postale su bolje”, izjavio je on za TMZ a zatim potvrdio kako Biebs uopšte više ne jurca svojim automobilom. Justin je zbog opasne vožnje mogao da završi i pred sudom, ali je okružni tužilac zaključio kako za to nema dovoljno elemenata.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

15 KOMENTARA

  1. ja volim Jusa,ali koja je fora sa ovim pantalonama spusteni  do poda,i majice spustene do kolena?msm mnogo je ruzno,a i lil twist isto nosi.

  2. 160 km/h vozio je ovaj Lil shit u Justinovom Ferrariju. :D Stvari idu na bolje otkad se počelo pričati da su ga istjerali van iz Jussovog doma. xD 

  3. Drago mi je! Nadam se da se sada opametio!:-) @Bravo da li znate da li zaista moze negde da se kupi Our Moment u Srbiji,kao sto pricaju! Hvala! :-)

  4. @SERBIA NEEDS ONE DIRECTION  ne znam za Srbiju,ja živim u BiH i vidjela sam neki dan u cm-u one moment,košta oko 60 KM.
    Za Beliebere koje ne znaju u cm kod nas u BiH je stigao i najnoviji Jussov parfem The Key i košta 80KM (veliki). :D Također,već odavno je u prodaji i Someday on je 73 KM isto veliki,ima i manji 53 KM. :D Samo još Girlfriend nedostaje. :3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.