1005
Komplikacije: Nova devojka Justina Biebera je udata!

Komplikacije: Nova devojka Justina Biebera je udata!

1005
SHARE

Justin-Bieber

Ništa nije jednostavno za Justina Biebera – njegova nova izabranica Jordan Ozuna je udata, tvrdi njena tašta, Kim Ozuna.

jordan-ozuna_0

Po njenim rečima, Jordan je još uvek u braku sa njenim sinom Danielom. “Ona je i dalje udata”, prenosi njene reči sajt Celebuzz.com. “Čitavih godinu dana oni ne žive zajedno, bili su vrlo mladi kad su stupili u brak…Oni će to sami rešiti. U ovom trenutku verovatno se razvode.” Ona dodaje i kako njen sin, koji je vojnik, uopšte nije znao da se njegova supruga zabavlja sa Biebsom. “Ja ipak nisam iznenađena”, dodaje Kim Ozuna.

Autor: Life Content

62 KOMENTARA

  1. A sta je on ocekivao?Uzima svaku devojku na koju sed napali i kad mu se svidjaju njene ****!Msm smucilo mi se vise to!A i kopga boli uvo za devojku Justina Biebera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

  2. Zasto bi ga Selena samo iskoriscavala? Sigurna sam da sa njim nije bila samo zbog para, posto je i bez Justna dovoljno bogata i popularna. Pre bih rekla da ce ova da ga iskoristi…

  3. @Orhideja I ja sam pre mislila kao ti…Videla sam joj slike, i nije mi bilo dobro…

    @Masa Ja ne znam da li si ti BELIEBER…Pretpostavljam da nisi, jer da jesi nebi to govorila…Devojka jeste lepa i zgodna ali sta joj to vredi ,pogledaj cime se bavi!!!Kazu konobarica…Ma daj bre, to su price za decu…Konobarica nebi nosila ono sto ona nosi!!!Da,mi svi ocekujemo JELENU jer znamo da je Jusu bilio lepse sa njom..A ni Selena se nije zalila!!Kaes zivot ide dalje!!!Pa neka ide mi cemo ocekivati da se JELENA vrati do kraja nasih zivota!!!I da je Selena iskoriscavala Justina, koga to briga kaad su bili srecni zajedno!!!

  4. Oooooo -_-!Ona mu i neje bila djevojka!Boze,nisu se ni ljubili samo joj je sjedio u krilu!Ne mora da znaci da su u vezi!Ej,Anice,i ja se slazem,bravo je pogrijesio!!!

  5. OVO JE LUDO!!! KADA ĆE JUSTIN NAĆI DJEVOJKU KOJA NIJE UDANA I KOJA GA JAKO VOLI!! JUSTINE STVARNO MI TE JE ŽAO! NE MOGU VJEROVATI! NAJBOLJE DA NEMAŠ DJEVOJKU! NAJBOLJE DA ODEŠ NA KRATKU PAUZU U VEZI S DJEVOJKAMA I POSVETIŠ SE SVOJOJ KARIJERI!

  6. @Hey,how ya doin? Hahahhahahahhaha….
    Inace 1994. godina je bila kobna za sve nas! Kurt Cobain (Nirvana) je umro, a Justin Bieber je rodjen..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.