680
Komičarka Joan Rivers kritikuje Miley Cyrus: Ta devojka je odvratna!

Komičarka Joan Rivers kritikuje Miley Cyrus: Ta devojka je odvratna!

680
SHARE

NY: The Fashion Group International "Night of the Stars" 2013

Legendarna komičarka Joan Rivers nikad nije imala dlake na jeziku, a to je sad potvrdila žestokim kritikama na račun Miley Cyrus.

Iako se za Noć veštica maskirala upravo u (doduše karikiranu) Miley, 80-godišnja Joan kaže kako je mlada pevačica odvratna. “Dosta je više! Ta devojka je odvratna”, rekla je ona za časopis OK. “Ona bi trebala da poznaje svoju publiku, a njena publika su 17-godišnje devojke. Da moja ćerka Melissa ima 17 godina, nikad je ne bih pustila da ode na njen koncert.”

joan031113

Prethodno, Joan Rivers kritikovala je i Mileyin nastup na MTV VMA, nazvavši ga tužnim. “Ona šalje jako lošu poruku mladim devojkama, a upravo je mlade devojke slede. To je ono što je najtužnije od svega. Otišla je predaleko. Kapiramo: ti više nisi Hannah Montana… ali možeš to učiniti s malo više dostojanstva”, ispričala je ona za Entertainment Tonight.

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

19 KOMENTARA

  1. Ne volim ni jednu ni drugu,Miley zbog ponasanja,a Joan zbog vredjanja,ali u ovom trenutku,zena je potpuno u pravu!!!

  2. Konacno da neko nema dlake na jeziku i da kaze ono sto misli a ne da se pretvara kao drugi poznati.Potpuno je u pravu ovde.Miley,you better work b**ch.

  3. ja stvarno ne mogu da razumijem djecu kojima je miley uzor ona je pravi primjer razmasenog derrista koje oce pare i slavu po svaku cijenu. TO JE JADNO!

  4. U pravu je za sve što kaže ali to je mogla i da prećuti. Majli ima pravo da radi šta hoće sa svojim životom. A ta Joan je ljubomorna :d

  5. Sta vi znate o realnom Majlinom zivotu? Nemozete je vredjati,osudjivati,ponizavati. Kao da ja vama sudim a ne poznajem. Jeste,zgresila je sa nastupom,i sa drugim stvarima,ali to ne znaci da je majli kurva,ili losa.  Majli ima i dobre strane, ali bravo pise samo lose,pa da bude vama interesantno. @Trolololo da ti objasnim, po tvoe b**ch nije ona koja se skida na nastupima, ona koja plese na nacin na koji je plesala na nastupom wma, kurva je ona koja se daje za para, za puno para. Tako da zacepite i ne osudjujte druge, jer i vama ce neko da sudi. ;) 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.