395
Komičar Bill Hader hvalio Justina Timberlakea, napao Justina Biebera (video)

Komičar Bill Hader hvalio Justina Timberlakea, napao Justina Biebera (video)

395
SHARE

Justin Bieber Performs On "Today" Show

Američki komičari kao da se utrkuju na koji način da uvrede Justina Biebera, a sad je to učinio i Bill Hader, optužvši ga da je razmašen.

Bill Hader proslavio se u šou Saturday Night Live, a govorio je o svojim iskustvima u radu sa Justinom Timberlakeom ali i Justinom Bieberom, jer su se obojica okušali u ulozi voditelja ovog programa. Bill kaže kako ga je Justin Timberlake oduševio: “On je sjajan. Takođe, ne pojavljuje se sa drugim osobama. Došao je sam.” Sa druge strane, po njemu se Biebs ponašao kao razmaženo derište, pa mu uopšte nije prijala saradnja s njim: “Justin Bieber se pojavio u društvu dvadesetak ljudi. Imao je tipa koji je za njega držao parče pice. Tipa koji mu je držao Diet Colu. Morate da se provučete kroz ovu bulumentu kako biste se obukli. A Timberlake je bio sam. On je stvarno klasa, taj tip.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

19 KOMENTARA

  1. Pa jel ima neki normalni covik sta ga ne mrzi,zar nema dovoljno problema a sad se i ovaj umisa-.-
    OSTAVITE GA NA MIRU!!!!!

  2. Ne razumem ih… Koji je njihov problem??? Iskreno ja prvi pu cujem za ovog… On nema pavo da tako prica o Jusu!!! JUSTINE UZ TEBE SMO ZAUVEK!!!

  3. Justin Bieber se pojavio u društvu dvadesetak ljudi. Imao je tipa koji je za njega držao parče pice. Tipa koji mu je držao Diet Colu. Like a boss! Haha :D

  4. OMG Kako lupa. Ne mogu da shvatim zasto toliko bas Jusa komentarisu,nije istina da mu 20 ljudi drzi parce pice,nije razmazen,nekad ima probleme i ponasa se drugacije ali to ga ne cini razmazenim deristem. SRAMOTA -.,-”
    Uvek uz JUSTINA <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

  5. pa normalno da je dosao sa 20tak tipova kad ga novinari i fanovi prate na svakom koraku!!! da je krenuo sam ne bi ni dosao!

  6. Ne mogu da ga puste da zivi!! JADAN!! Ne mogu da verujem kako su pokvareni!!!!!!!!!!!!!!! >.< aaaaaaaa GLUPACI JEDNI BEZOBRAZNI!! NEMOJ DA MI JE NEKO PIPNUO DECKA INACE IMA JA DA IM DODJEM I DA IH BACIM SA TERASE!!! hehehehe.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.