940
Kome bolje stoji? Miley Cyrus i Kat Graham se pojavile u gotovo...

Kome bolje stoji? Miley Cyrus i Kat Graham se pojavile u gotovo istim haljinama!

940
SHARE

585katspl

Kažu da veliki umovi razmišljaju na isti način, a sigurni smo da bi se sa tom konstatacijom rado složile Miley Cyrus i Kat Graham!

iHeartRadio Ultimate Pool Party Presented By VISIT FLORIDA At Fontainebleau's BleauLive - Backstage

Naime, njih dve pojavile su se za vikend na crvenom tepihu u praktičnom identičnim haljinama. Ipak, na njihovu sreću, bile su na potpuno različitim lokacijama. Kao što znamo, Miles je bila u Majamiju na jednoj zabavi a sa druge strane, Kat je bila na dodeli BET nagrada na drugom kraju Amerike, u Los Anđelesu. Čija haljina se tebi više dopada? Koja od dve devojke izgleda bolje u ovom izdanju?

Autor: Life Content

78 KOMENTARA

  1. A Kat znaju samo gledatelji VD. 
    Haljine su mi inace obje ruzne. Kat ne stoji bas lijepo plava kosa, a Mileyna frizura mi se ne svidja. Sminka im moze proci.
    Za mene su ovo promasaji.
    Samo da se zna, ja ih ne mrzim, samo komentarisem outfite.

  2. Definitivno Kat, samo da se ofarba u braon, jer joj plava boja ne stoji nesto najbolje. A Mileyina haljina je jos i neprimerene duzine a i ne stoji uz kratku kosu. :)

  3. Danica, zasto je molim te Mileyina haljina neprikladne duzine, pa u 21. veku smo. Sasvim je okej duzina, to neko nosi, neko ne voli, a neko i ne moze da nosi, jer ovakav kroj ne stoji svakome. Meni se licno i ne svidjaju haljine, ali u svakom slucaju Mileyino izdanje mi je bolje, mada ni ono nije nesto na zavidnom nivou :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.