218
Komad torte star 30 godina prodaje se na aukciji

Komad torte star 30 godina prodaje se na aukciji

218
SHARE

Prošle nedelje se na aukciji u Londonu pored ulja na platnu Joana Miroa i Picassovog porculanskog seta našao jedan zaista neobičan predmet.

Reč je o komadu torte s venčanja princeze Diane i princa Charlesa iz 1981. godine. Komad torte bio je poklon zvanicama koji su bili na toj svadbi, a napravio ju je poznati londonski poslastičar. Na svadbi je podeljeno oko hiljadu komada torte, a ovaj se nudi za 500 funti početne cene. “Torta je još čitava jer je napravljena od voća i oraha i bez čokolade”, izjavio je Ian Shapiro, vlasnik torte.

8 KOMENTARA

  1. Hahaaaa…….ko bi to jos kupio…..to je sad budjavo….svejedno da li je od kraljevskog vencanja ili obicnog….. :D

  2. ajjj i to jos ima ljudii koji hoce da to kupe…pa kako nerazumiju da mogu da skinu sa int..recept..onda ce im bas biti kao na vjencanjuu..a ne da jedu ovo pokvarenoo

  3. Cak i da kupis taj komad torte – sta da radis sa njim? Da ga pojedes (pa da zavrsis u urgentnom centru),da ga stavis u frizider (pa da ti tako stoji i zauzima mesto narednih 100 godina),zaista nemam vise ideja sta bi uradila sa tom tortom? Jedno znam: sigurno ga ne bih kupila.

  4. Joojj pa ja bih je obavezno kupila pa zar vi ne razumete ipak je sa kraljevskog vencanja!!Cuvala bih je u staklenoj posudi za uspomenu.Ipak je to vazan dogadjaj i pratio ga je ceo svet :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.