Start Stars Hot News! Koliko su Belieberi verni Justinu? Do kraja, pokazuje istraživanje! (video)

Koliko su Belieberi verni Justinu? Do kraja, pokazuje istraživanje! (video)

SHARE

LONDON : Glamour Women of the Year Awards arrivals

Uvek se vodi polemika o tome koliko su obožavaoci verni svojim idolima, ali kad je reč o Belieberima, oni su uvek uz Justina, pokazalo je istraživanje koje je obavio komičar Jimmy Kimmel!

Naime, njegov tim je uoči koncerta Justina Biebera intervjuisao Beliebere i pitao šta misle o tome što što je on piškio na američku zastavu, ne ume da čita, udario bakicu u stomak ili su mu gume na automobilu napravljene od kože mladunaca foka. Naravno, sve ovo priče su izmišljene, ali reakcije Beliebera su bile krajnje neverovatne!

LONDON : Glamour Women of the Year Awards arrivals

Belieberke su sve do jedne zdušno branile Biebsa, rekavši da on može da radi šta god hoće, da ga i dalje vole čak iako je nepismen, da je možda u redu ako je udario svoju baku u stomak kao i da je smešno to što je piškio po zastavi. Isto tako, devojke smatraju da je potpuno u redu da se Justin Bieber parkira na mesto za hendikepirane jer je njegov ferari strava kao i da on ima pravo da radi šta god hoće, jer je kao bog. “Ljubim zemlju kojom on hoda”, istakla je jedna Belieberka.

OSTAVI KOMENTAR