402
Koliko ih samo voli: Selena plakala jer joj nisu dozvolili fotkanje sa...

Koliko ih samo voli: Selena plakala jer joj nisu dozvolili fotkanje sa Selenatorima!

402
SHARE

2bd4c35a36df11e390de22000a1f97ef_723

Selenatori to sigurno znaju – nakon svakog svog koncerta, Selena provede neko vreme družeći se sa fanovima, a kad joj to nakon nastupa u Njujorku nisu dozvolili, sa njenog lica slivale su se suze!

PARIS : Selena Gomez spotted in Paris

Sel je nakon nastupa u sredu bila izuzetno razočarana što nije mogla da bude sa svojim Selenatorima pa je pokušala da objasni zbog čega je tad plakala. “Nikad se jedan tako lep nastup nije završio u suzama a sve jer mi nisu dozvolili da se fotografiše sa vama za Instagram. Srce mi je slomljeno a istovremeno sam i jako ljuta. Hvala vam mnogo, gostovaću u šou Davida Lettermana pa budite ispred studija ako možete. Ja vas volim više nego što znate. To je obećavanje” napisala je vrlo emotivna pevačica i glumica.

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

17 KOMENTARA

  1. Eto zasto mi je Selena omiljena,mnogo voli svoje Selenatore i uvek zeli da provede vreme na njima…..♥♥♥

  2. Lajkujte ako mozeteee <33 love Selena Gomez…Neverovatno koliko je savrsena,evo ga jedan od razloga zasto sam Selenator,ne postoji savrsenija devojke od je,neki bi bezali od fanova da ih ne bi smarali…Obozavam je…Nego,gledajte sada imate na Disney Channelu "Alex vs Alex"

  3. Nisam Selenator, ali mi je bas drago kad vidim da je nekome stvarno stalo do svojih fanova. Sad kad sam ovo procitala, razmisljam o tome da pocnem da je slusam. Mozda postanem i Selenator, pored toga sto sam Directioner.  

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.