Start Stars Hot News! Kolege pružile podršku Seleni: On te ne zaslužuje!

Kolege pružile podršku Seleni: On te ne zaslužuje!

SHARE

Iako još uvek nije i zvnično potvrđeno da su Selena Gomez i Justin Bieber raskinuli, sve je više ljudi koji potvrđuju da je njihova veza već duže vreme ne funkcioiniše kako treba i da raskid nije iznenađenje. Ipak, čini se da je glavni razlog činjenica da je Justin na nedavno održanoj Victoria’s Secret modnoj reviji celo veče proveo sa mađarskom manekenkom Barbarom Palvin. 

Pravu lavinu komentara i twittova pokrenula je Selena kada je retvitovala fotografiju na kojoj su Justin i Barbara, nakon čega su se javile njene kolege iz serije “Wizards od Waverly Place”. Iako se radi i šifrovanim tweetovima i porukama, pretpostavlja se da su Selenine kolege želele da joj pruže podršku i da joj pokažu da su uz nju. Ashley Cook je napisala “Najgore je kada izgubišnajbolju stvar koja ti se u životu desila!”, Francia Raisa je dodala “Kakva budala!”, dok je David Deluise twittovao “Sve žene treba tretirati sa poštovanjem!”

Gregg Sulkin je postavio fotografije Selene i njega sa seta, a Charity Lynne Baroni je napisala “Barbara??? Zaista???”, ali je taj tweet ubrzo obrisan.

Iako se većinom radi o šifrovanim porukama, više je nego jasno da Selenu kolege veoma podržavaju i da žele da joj poruče da je Justin ne zaslužuje.

OSTAVI KOMENTAR